Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LAS-VEGAS.LT - Atrask kažką naujo


sagito.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4176 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki SA:MP žaidimo mėgėjai. Manau daugeliui, kaip ir man atsibodo tie eilinai vaikų nasąmoningi projektai. Dauguma žaidėjų nesuranda sau tinkamos vietelės ir eina iš vieno projekto į kitą.. Aš irgi taip dariau, kol galiausiai suradau šį projektą. Jame kolkas žmonių nėra daug, bet skripteris ir mapperiai vistiek stengiasi daryti viską, atiduoti visą širdį, kad tie keli ištikimi žaidėjai būtų laimingi. Man atsirado didelis noras jiems padėti ir platinti projektą po visus Lietuvos SA:MP portalus, taigi dėl to ir rašau šią temą. Na, o dabar prie reikalo. Šiandien jums pristatysiu neseniai startavusį projektą LAS-VEGAS.LT. Daugelis apie jį jau buvote girdėję, na, o tie kurie nebuvo, išgirs perskaitę šią temą. Visas projektas buvo ilgai kuriamas, į jį buvo dedamos didelės pastangos ir pagaliau jis startavęs BETA stadijoje. Šiame projekte yra labai vertinami pinigai, niekas nesišvaistys miljonais, kaip dažniausiai būna kitur. Visus pinigus turėsite užsidirbti ir taupyti, galvoti apie pragyvenimą. Visas serverio veiksmas vyksta Las Venturas mieste. Serveryje galėsite išvysti tikrai akį traukiančių sistemų, bei gražių mapp darbų, kurių nėra kituose projektuose.

Na, o dabar keletas video iš serverio.

Registracija į serverį:

http://www.youtube.com/watch?v=t5Z6lyKGQik&feature=plcp

Mašinų salono sistema:

https://www.youtube....IM&feature=plcp

Primenu, kad serveris yra tik BETA stadijoje, viskas bus stipriai tobulinama, prisijunk prie mūsų ir padėk mums plėstis!

Serverio svetainė WWW.LAS-VEGAS.LT

Diskusijos (Forumas) WWW.FORUM.LAS-VEGAS.LT

Serverio adresas (IP) 77.241.202.202:6666

Serverio savininkai Carlo ir sneroq.

Aprašymą kurė sagito.

Ačiū už demėsį, visi lauksime jūsų

smile.png

Redaguota , nario sagito.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4176 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...