Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.RG.us.lt Jau greitai!


Smige

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

www.RG.us.lt

RG - Realus Gyvenimas

Serverio GM -=RG 1.1.7=-

Serverio Svetainė www.RG.us.lt

Serverio Startas Gruodžio 15diena.

Serverio Informacija

Serveryje yra daug sistemu, skriptu, mapinimo darbu. Serveryje galėsite dirbti darbus be pakvietimu arba susisiekti su direktoriais dėl darbu su pakvietimais. Serveryje galėsite žvejoti žvejybos turge, už pagauta žuvi gausite 1.000lt. Serveryje galėsite nusipirkti GPS, nusipirke GPS paraše /gps ir galėsite atrasti ko jums reike, Darbus,hoteli,banka,prizedentūra,Ergo draudima,bažnyčia, degalines 1,2,3 žvejybos turgu,ginklu parduotuve,mašinu turgu,gaujų bazes, stovėjimo aikštele,picerija,kebabine,alhoholio parduotuves. Serveryje galėsite nusipirkti ginklus gavus ginklu licenzija, kuria galėsite nusipirkti pas kareivius. Serveryje norėdami dirbti darbą turėsite gauti sveikatos pažimėjima, kurį gausite iš mediku. Serveryje neturėdamas savo nuosavo transporto jūs galės vežioti TAXI už labai maža pinigu suma. Serveryje galėsite gerti alhoholi,bei vartoti narkotikus. Serveryje važiuodami su savo nuosavu arba kitu transportu galėsite rodyti posūki į 'dešine' 'kaire' paspaude migtuka. Serveryje galėsite dalyvauti eventuose kuriuose gausite nemaža suma pinigu. Serveryje galėsite pavalgyti picerijose,kebabinėse, bei kituose parduotuvėse. Serveryje turėsite užsipylti degalus transportui nes jie po kiek laiko gali baigtis. Serveryje pastete mašina ant kelio arba kituose uždraustuose vietuose, ja gali nutempti mechanikai, nutempta mašina galėsite atsiimti sumokėja bauda. Serveryje padarius nusikaltymus ir gavus įtarimu būsite pagautas ir iškviečiamas į teisma, norinčem nedalyvauti teisme galėsite pasirinkti kele iškarto į kaleima, dalivavus teisme galėsite būti išteisintam. Serveryje pakliuvus į kaleima jūs ištraukti galės tavo draugas sumokėjas pinigu suma PD/FBI/SWAT direktoriui. Serveryje galėsite važiuodami mašina užsisegti dirža, diržas bus svarbus jei jūs atsitrenksite kažkur, jis sumažins jums žala. Serveryje galėsite nusipirkti savo nuosava nama, namo vidus bus išrenkamas būrtu keliu. Serveryje nusipirke radija iš kiosko galėsite klausytis Radio stočiu - Radio Centras, M1 stotis, Hit Radio, Upsas, Pukas. Serveryje turėdamas permažai pinigu namui jūs galėsite išsinamuoti kambary hotelyje, tai jums padės pasislėpti nuo audros arba nuo lietaus, nes nemalonu žaisti per lietu, bei griaustiny ;) Serveryje žiemos laiku snigs sniegas, bei per kalėdas bus dalyjamos dovanos prie kalėdu aikštes prie eglutes!

Na daugiau informacijos nesakysiu nes pamatysite ją serveryje. Užeikite ir prisiregistruokite ir laukite kartu atidarymo, bei sutikime kartu Kalėdas!

mustQ.jpg

www.RG.us.lt Lauksime!

Nepamirškite užsiregistruoti!

Registruokites Vardas_Pavardė

Darbai Su Direktoriaus Pakvietimais

S.W.A.T = Užimtas

Polcija = Užimtas

Armija = Užimtas

TAXI/Transporteriai =

Medikai = Užimtas

Radistai =

Mechanikai = Užimtas

Samdomi Žudikai =

Skelbėjai =

Tuninginiai = Užimtas

Baikeriai =

Furistai = Užimtas

Dyleriai = Užimtas

Apsauga = Užimtas

Extremalai =

Motomanai =

Gaujų su pakvietimais direktoriai

Courleone Šeima =

Da Nang Boys Gauja= Užimtas

Sanchez Familiez =

Tulpiniu Gauja =

Rusu Mafija = Užimtas

Grove Street = Užimtas

Atranka vyksta į Direktorius www.RG.us.lt

Sekmės Pildantiems.
Redaguota , nario Smige
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4177 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...