Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4954 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

UŽDARYTA.. KOMANDA SURINKTA

Sveiki,

Esu Matas iš Panevėžio, 16m.

Ieškau supratingų žmonių norinčių prisidėti prie rimto, tvarkingo SA:MP Realaus Gyvenimo kūrimo. Į serverį jau yra investuota 10Lt, likę 290Lt, skirti serverio kūrimui, platinimui, prižiūrėjimui

Na o dabar truputį apie patį serverį:

Mano manymu pradekime nuo amžiaus - Serveryje pradesi žaidima nuo ne savo metu , bet nuo serverio. Tai jusu pradiniai metais bus 16-17 metai ir jus busite 10-11tokas mokykloje. Pradeje žaisti serveryje jus negalesite iškarto tureti namo/verslo/automobilio teisiu ar dar kokiu/motociklo... Jus busite apgyvendinami bendrabuciuose , bet privalesi moketi mokešcius bendrabucio savininkui.

Teises - Kiekvienas serveryje žaidejas gales pradeti laikyti teises nuo - motoroleriu iki 49cc. Tai reiškia , kad šiom teisem užtektu tik teorijos laikymo ir nebutu praktinio važiavimo. 49cc Motoroleris nevažiuotu greiciau kaip 40-70Km/h greiciu. Na , o nuo 16 metu taip pat bus galima laikyti teises , bet tik tiems transportams kurie nesveria daugiau tonos ar kaip ten (think) Na , o nuo 18-21 metu prasideda Furistu , sunkiuju transportu , lengvuju ir t.t. Teises serveryje bus reikalingiausias dalykas.

Kunas - Kiekvienas žmogus privales saugoti save nuo tam tikru oro salygu. Kodel gi ? - Tarkime per bloga ora jus galite peršalti ir nuo to jums mažes gyvybes ir t.t. Rukydami jus kelsite savo pavojinguma susirgti vežiu. Tai gana pavojingiausia liga pasaulyje. Ir ja nevisada pavyskta pašalinti. Taip privalesite gerti vaistus , papildinius , vitaminus kurie suteiks jums tam tikras savybes. Mažesni pažeidžiamuma , greitesni begima ir t.t.

Rutina - Kiekvienas žmogus privales visada kažka nuveikti neiprasto kad , jo rutina serveryje nesikartotu tas pat per tapati , tai tikrai nera idomu kiekvienam žaidejui. Jie privales ir gales kelti savo rutina - Klubuose , muziejuose , baruose , šuoliai su parašiutais ir t.t. Tai tikrai šios visos paslaugos kainuotu pinigus.

Pensijos - Na pagaliau priejome prie pensiju. Kiekvienas žmogus privales kaupti ir detis pinigus sau i pensija , kad jau išejus i tam tikrus metus jus gausite i diena po tam tikra suma pinigu ir tai pades jums pragyventi.. Manau šis dalykas yra imanomas ir jis tikrai bus. Dabar kadangi mokausi karineje mokykloje yra toks dalykas kaip - Kariai gali išeiti i pensija daug ankšciau negu Civiliai. Taip , su šiuo dalyku sutinku. Kiekvienas karys privales atitarnauti tam tikra laika , kad gautu šia pensija. Šioje vietoje neteisingumo nematau , jie saugos visus serverio žaidejus ir prižiures juos ar jie nepažeidineja istatymu , bei tvarkos.

Amžius - Dauguma manau esate girdeje apie - Lygiu sistema ? - Tad ši sistema nebus lygiai , o skaitysis kaip metai. Serveryje pragyventi metus prireiks 1-3savaiciu. O gal netgi ir menesio tai priklausys nuo jusu paciu. EXP Kylimas priklausys ne tik nuo laiko , bet ir nuo darbo , rutinos , turimo turto ir t.t. Turint daugiau turto ir t.t. jums exp kils šiek tiek greiciau nei paprastam žmogui , bet nepamirškime , kad reikes moketi tam tikrus mokešcius už savo turta.

Dabar šiek tiek apie darbus -

Teisesauga , KASP (krašto apsaugos savanoriu pajegos - pakeista iš armijos , nes Lietuva neturi armijos... Didžiausia kai kuriu serveriu klaida , net ir populiariausiu) - Šis darbas nesusides tik iš važinejimo mašina ir gaudant - ieškomus , gaudomus. Tai susides ir iš patruliavimo mieste, tai nebus darbas kuriame jus galesite tik važineti su transportu , tai darbus kuriame gausite ir patruliuoti peškomis , tad nusiteikite prieš eidami i ši darba. Na aišku , i ši darba ieitu ir papildomas transportas kaip - Dviratis :eek: Aišku lietuvoje tai nera paplites transportas policijoje , bet Amerikoje ir kitose valstybese jie yra naudojami. Aiškus šis dalykas bus pašalinamas Lapkricio menesi ir gražinamas vel atgal - Kovo , vasario menesi. Tai tiek.

Furistai - Na , prie šio darbo reikejo šiek tiek daugiau pasukt smegenine. Bet va šis darbas nebus , toks kad jus važinesite iš tos pacios vietos i tapacia. Norint pasiimti krovini jus turesite pasiimti užsakyma iš bazes ir ji vygdyti. Jums pasižymes žemelapyje vieta kurioje stoves priekaba ir pasiime ja vyksite i savo nustatyta sekanti taška. Pirmiausia turesite nuvykti i pasikrovimo punkta ir iš ten gausite sekancia pozicija i kuria jums reikes vykti. Pasikrove visa priekaba vyksite i savo nustatyta vieta iškrauti krovinio. Iškrove krovini gausite 50-150~Lt. + , tai yra dideli pinigai manau , tad per diena šiame darbe galima pasidaryti nemažai pinigelio. Taip pat šie darbuotojai gaus užsakymus iš gauju , mafiju ir t.t. del ginklu ar narkotiniu medžiagu. Vežant narkotikus jums reikes buti atsargiems ir veikti greitai , bet apgalvotai. Pasiimus nelegalu krovini jusu ieškomumo lygis pakils , kol nenuvešite krovinio , bei policijai jus suradus jie tures teise uždeti tarp didesni ieškomumo lygi.

Gaujos - Gaujos niekada negaus ginklu iš oro ar dar kur. Visi jie tures skambinti furistams ir ju užsisakyti , nes tai bus šiu abieju darbu pagyvinimas. Gaujos negales niekada kovoti atvirai miestuose , jie tures viska aiškintis užmiestyje arba skersgatviuose. Kiekviena gauja tures savo rajona kuri tures saugoti nuo svetimšaliu , na o jai ji užgrobs jie privales moketi išpirkas , arba atsiginti ji be policijos pagalbos , kadangi viskas vyks tik tarp ju. Na , nebent jie jau nebesusitvarkys , policija tures teise juos sulaikyti už tokius dalykus.

--------------------------------------

Kontaktai:

Tel.Nr: +37069186738 (Tik skambučiai)

El. paštas: [email protected]

---------------------------------------

Taigi, kad atrinkčiau pačius geriausius, sudarau šokią tokią anketa, kuria Jūs apibūdinsite save.

1. Vardas:

2. Kontaktai(skype, el.paštas,tel.nr):

3. Bendri įgūdžiai SA:MP serverių kūrime:

Laukiu tik protingų atskakymų!

Dabartinė komanda: 2/4

Svetainė: http://dizx.lt (greitu laiku bus keičiamas adresas)

Redaguota , nario Bashka

Kritika neturėtų būti pikta ir žeidžianti iki širdies gelmių; ji turėtų būti nukreipianti, pamokanti ir įkvepianti. - [R.V.Emersonas]

ppprimk dar... ir greičiau, biškį susimaišiau su tavim ;) Primesk, pašnekėsim.

Supranti, pirmas įspūdis susipažįstant su žmogumi yra sudaromas bendraujant, parodant savo išsilavinimą. Kai aš tau parašiau, išvadinai mane durnium, ir dar nori kurti projektą.. dough...

Kritika neturėtų būti pikta ir žeidžianti iki širdies gelmių; ji turėtų būti nukreipianti, pamokanti ir įkvepianti. - [R.V.Emersonas]

Išvadinau durnium, nes kiekvienas turėtų šitam forume žinoti, kad aš moku mappinti... Tai durnas klausimas, durnu ir vadinu. Jau nebereik, radau ko ieškojęs :)

Forume aš naujokas, ir pirmą kartą tave pamačiau tik Skype.

Minato įsivaizduoju,kad tu esi žvaigždė ir visi žino kas tu ir ką tu darai.*Myliu SuperGames.lt* pasižiurėk į Bashka pranešimus,neatrodo,kad jis naujokas ir neatėjo į forumą skaityti apie tavę,jis jieško žmonių,o ne tokių kurie durniais išvadina,kad jų nepažysta.Pzdc nahui iki ko nusivažiavo šis forumas,prieš du metus tai buvo floodo forumas,bet nors tokių nesamonių nebuvo.

Seni nickai: PHP Fusioniukas,Nonstoperis.

Grįžau

Minato įsivaizduoju,kad tu esi žvaigždė ir visi žino kas tu ir ką tu darai.*Myliu SuperGames.lt* pasižiurėk į Bashka pranešimus,neatrodo,kad jis naujokas ir neatėjo į forumą skaityti apie tavę,jis jieško žmonių,o ne tokių kurie durniais išvadina,kad jų nepažysta.Pzdc nahui iki ko nusivažiavo šis forumas,prieš du metus tai buvo floodo forumas,bet nors tokių nesamonių nebuvo.

Dabar irgi floodo forumas. Žmogau, mano parašas net rodo, kad aš esu mapperis. Jis tik atėjo į forumą ir pyst iškart mano skype? Nu nejuokink...

Dabar irgi floodo forumas. Žmogau, mano parašas net rodo, kad aš esu mapperis. Jis tik atėjo į forumą ir pyst iškart mano skype? Nu nejuokink...

Rašei kad esi scripteris, weberis ir t.t.

Baigiam chatą.

Manau, kad geriau save išreikšti ir stengtis būti geriausiu visur, negu tupėti kamputy kaip tu ir bandyt kopijuot Rolį gaidinant kitus ;)

Išsireikšti reiškia parodyti savo sugebėjimus, privalumus, o ne rautis ant kiekvieno kuris kažką netaip pasako..

Felka tu valink iš šito forumo , kaip tau nedaainą kad del tavo visu pranešimu ir visi jie yrą įžūlus tu niekam nereikaliingas forume . Jai matai kad taves nepriiėmė i projektą nut ai chau ieškok kito serverio . Dar nematės ir tavo pranešimu kurie būtų nors vienas teigiamas visi paniekinami t.t. siulyčiau išmokt bendrauti

76561198021428691.png

Felka tu valink iš šito forumo , kaip tau nedaainą kad del tavo visu pranešimu ir visi jie yrą įžūlus tu niekam nereikaliingas forume . Jai matai kad taves nepriiėmė i projektą nut ai chau ieškok kito serverio . Dar nematės ir tavo pranešimu kurie būtų nors vienas teigiamas visi paniekinami t.t. siulyčiau išmokt bendrauti

Idiote, nežinai užsičiaupk *Myliu SuperGames.lt*. Jis pats mane pakvietė, siūlėsi į projektą, tačiau pasakiau ne. Dabar žiūriu nusikopinęs Funkio įdėjas... Apgailėtinas. O dėl forumo- nepatinka -dusk nxui

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4954 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...