Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4892 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

SARG,LMG Niekas neparduos jie patys žlugs po kokiu 1-5metu nu bet kažin nes vaiku tai dachuje atsiranda kur žaidžia tai ko norėt.

Toj SARG, ir LMG po truputi žlugs.

O jei ir pardavius kas iš to nieko gero.

Patarimas toks jog geriau nusipirkt normalu domena, eik į užsisakyk kad nupieštu IPB dizaina nes ten yra tokiu, turėsi unikalu dizaina,nusiperki gera didelia reklama ir tada projektas bus geras.

Nekalbu apie sarg ir lmg kurie net tokie skūpus kad gaili LT Ant Licenzijos IPB :DDDDD

Tai per 1-2h juos nulaušt įmanoma būtų.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Nejuokinkit 30 tūkstančių, nu čia jau grynai proto pisėjai, pirmiausia už tokia suma, patį SAMP gali nusipirkt, antra joks protingas žmogus nekiš į žaidimą trisdešimt tūkstančių litų, pamastykit truputį, vien užsienio projektai iki tūkstančio vos verti, na nebent ls-rp kokį bent 4 tūkstančiai, gal daug maž daugiau mažiau, bet čia. Nu juokdarys grynas.

Redaguota , nario Roleplay

Pala pala. Iš kur jus žinot kiek tas ir tas serveris vertas? Gerai apytiksliai galimą pasakyti, bet ne taip kaip jus ten tiek ir tiek. Gal sarg.lt savininkai jau ir nori parduodi gal mąsto apie savo rimta gyvenima, o ne namie sedėti kožna diena ir tobulinti "kažkoki Sa-mp" serveri. Ir beje ar jūs žinok Ance_Zas tevus [nežinot]. Taivat aš ir nežinau, bet pagal jūsų speliones, kad to ir to serverio neparduos, tai aš galiu irgi sakyti Ance_Zas tevai yra seimo narie [ar turi kokia rimta firma]. Nieks nieko negali pasakyti, kol nėra su tuo susidure...

• Parašė po 2 savaičių...

Jeigu būtų mano sprendimas tai parduočiau,po kiek laiko sukurtu isvien kitoki serva...Žinoma idėta daug darbo į serveri bet juk iš oro piginai ateitu.Aišku kažkiek jau ten išleista ant to servo bet isvien :D

Nemanau, kad parduotum. Tiesiog į serverį įdėjom labai daug darbo ir laiko, būtų tikrai gaila. Taip pat mes tikim, kad kažkada aplenksim visus tuos geresnius serverius ir būsim pirmieji Lietuvoje, aišku kolkas ta svajonė nėra pasiekiama :D

logo.png

na 30'000LT , nėra vaikiški pinigai, bet aš nesuprantu , kam pirkti samp serverį, mano nuomonė su aleksu sutampa, manau , kad jie visi kada nors žlugs, bet tikrai nėra paslaptis ,kad sarg , lmg uždirbą daug , vien pasižiurėjus į juškos aparatūra 'mašinas' kitą šudą galima suprasti , kad tikrai tai pelninga, bet už tiek pinigų geriausiai kurti hostingo teikimo paslaugas, ar šeip jei nusmanai apie vadovybe , kokia bendrovę / oraganizaciją isteigti.

804ed16076b41d9cecff40801dac3c6c47.gif

na 30'000LT , nėra vaikiški pinigai, bet aš nesuprantu , kam pirkti samp serverį, mano nuomonė su aleksu sutampa, manau , kad jie visi kada nors žlugs, bet tikrai nėra paslaptis ,kad sarg , lmg uždirbą daug , vien pasižiurėjus į juškos aparatūra 'mašinas' kitą šudą galima suprasti , kad tikrai tai pelninga, bet už tiek pinigų geriausiai kurti hostingo teikimo paslaugas, ar šeip jei nusmanai apie vadovybe , kokia bendrovę / oraganizaciją isteigti.

Taip pvž jei aš bučiau sarg koks savininkas vienas iš jų tai už pinigus kokia mašina nusipirkčiau pigia ne kaip tautrimas su BMW važinėja :D

Ir kaip sakiai už tuos uždirbtus iš sargo lt įsigyt, hostingo,vps tiekimo paslaugas ir už tai dar didesni uždarbi gausi negu sarga valdydamas.

Tada įsigiju bunkerius nusiperki didelius privačius serverius + galingus ir tada tautrimui net darbo nereiks nes pvž galiu teigti jog vpsnet.lt uždirba tikrai nemažus pinigus ir tikrai daugiau nei sarg.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4892 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...