Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4964 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pagarba yra Normaliems žmonėms.

Suprantu kritika normalią,o ne tokią kuri be argumentų kaip tavo :D :D :D beto patirties neturi... tad galėjai keliais žodžiais ir apsakyti. :]

Tiesą sakant norėčiau tavo darbus pamatyti. :]] ta prasme battle. Mes duosim tau sukurti ir parodyk ką tu gali. (Be kitų pagalbos) ;p

Šiuo metu dirbu prie projekto + užsakymai + yra namu darbu. Kas su manim kalba tas žino kad laiko neturiu šiuo metu ant PAWn battlu. Tik atostagu metu galėsiu :).

Ir nekada neprašau pagalbos scripto kūrime :) Tik tada kai man neišeina sutaisyt aš prašau pagalbos SA-MP.com forume :).

(redaguota)

Nesuprantu, kur apibraukta, kas negerai? :) Negali būti Taip, kaip aš noriu? Siena turi būti 1mm iki pastato? Čia klaida? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tvora superinė, geresnės nepadarytum. Padarai tokią- respectas iš manęs. :) Eik sufightink, tada riekis su manimi.. Wang cars be klaidų sumappinta. Ūnikalus gta restoranas įdėtas su spurga viršuje (taip kūrėjai sukūrė) ir jis tai pawadino klaida :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD OMG žlugęs vaikas...

Žmogau ,tu net klaidų pastebėt nesugebi. . . :shok: Ten apibraukta ne spurga,o įvažiavimą kurį tu uždengiai gėlėmis. Dėl tvoros sakau taip todėl jog ji netiksli. Beto gadina bendra vaizdą. O tas pagrindas greičiausiai mirguliuoja. Bet čia reikia video.

Redaguota , nario Samp-Shop ll mariuxas06

Žmogau ,tu net klaidų pastebėt nesugebi. . . :shok: Ten apibraukta ne spurga,o įvažiavimą kurį tu uždengiai gėlėmis. Dėl tvoros sakau taip todėl jog ji netiksli. Beto gadina bendra vaizdą. O tas pagrindas greičiausiai mirguliuoja. Bet čia reikia video.

Pagrindas nemirguliuoja :) ten nesimato, kuo uždengiau. Ten tvorelę šeip padariau, tačiau nufotkinau tik 1 ft... Matai, kartais neišeina padaryti taip, kaip norisi, nes vietos ir obijektai kartais nesutampa, tada jau tenka slėpt viską :) O kaip matau, tu to nesugebi. Pabandyk tokią Pd padaryt, sėkmės darbe. :)

Pagrindas nemirguliuoja :) ten nesimato, kuo uždengiau. Ten tvorelę šeip padariau, tačiau nufotkinau tik 1 ft... Matai, kartais neišeina padaryti taip, kaip norisi, nes vietos ir obijektai kartais nesutampa, tada jau tenka slėpt viską :) O kaip matau, tu to nesugebi. Pabandyk tokią Pd padaryt, sėkmės darbe. :)

Nežadu "kopijuoti kitų darbų" unikalumas svarbiausia. :)

(redaguota)

ne vierhas,ir koks skirtumas jog susikūriau? Uždrausi? :DD bazaras geras :D

čia tu vierhas kuris atėjo su savo "mapp" darbais :D

63b62aedc2cd8f1843c7febbbfcc029094.png

6facd24b39255b3f213dd8e94c98c8e0498.png

Nu tikrai neimčiau jūsų mapų net jai free duotumėt, bet ką matau čia tai taip klaida su ta tvora ir gal staliukai galėjo nesiskirti, o PD pagrinda reikėjo dėti normalesni, bet kad tvora į nama sueina tai *Myliu SuperGames.lt*, gal ji tuoj vietoj ir baiges.. :D

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Nu tikrai neimčiau jūsų mapų net jai free duotumėt, bet ką matau čia tai taip klaida su ta tvora ir gal staliukai galėjo nesiskirti, o PD pagrinda reikėjo dėti normalesni, bet kad tvora į nama sueina tai *Myliu SuperGames.lt*, gal ji tuoj vietoj ir baiges.. :D

Vertinu tavo nuomonę, tačiau parodyk kaip pats mappini :) įdomu, nematęs tavo mapp darbų.

Esu jau su sancio susiejas. Scripteris dar vadinasi ;DDDDDD

Nieko gero nemoka. O jeigu ka ir daro tai tik su kitu pagalba. Ir dar battlus daro tik su tais kuriuos zinai. Kad jie kazko nemoka. O dbr kaip tau pasiule zmogus kuri visiskai nezinai. Pradejai stumt savo istorijas su namu darbais ir t.t Nes bijai pralaimet. ka duodu 100%

O tavo darbai fielka tragiski. Mapint gal ir moki bet pd tai....... :DDDDDDDDd

Rekomenduoju Samp-Shop.lt nors visiskai jo nezinau.

Nieko gero nemoka. O jeigu ka ir daro tai tik su kitu pagalba. Ir dar battlus daro tik su tais kuriuos zinai. Kad jie kazko nemoka. O dbr kaip tau pasiule zmogus kuri visiskai nezinai. Pradejai stumt savo istorijas su namu darbais ir t.t Nes bijai pralaimet. ka duodu 100%

PD kopinta nuo Indigo :P Tu tokios nepadarytum. Darbo buvo ;)

Ha ha ha.

Išėjau iš tavo projekto , poto pradėjai stumt ir aš tave uždūhinau jau vadina mane nevykėliu. Taip neįdomu... Lietuviai jus lietuviai... Man ištikro krūva namu darbu. + dar dirbu projekte ( LV-LIFE.LT jei kam įdomu ) . PAWN battlus neeinu? Turečiau laika į valias eičiau :). + Aš PAWN battla nesiūlau , jie paties pasiūle :) O aš atsisakau nes neturiu laiko.

Ha ha ha.

Išėjau iš tavo projekto , poto pradėjai stumt ir aš tave uždūhinau jau vadina mane nevykėliu. Taip neįdomu... Lietuviai jus lietuviai... Man ištikro krūva namu darbu. + dar dirbu projekte ( LV-LIFE.LT jei kam įdomu ) . PAWN battlus neeinu? Turečiau laika į valias eičiau :). + Aš PAWN battla nesiūlau , jie paties pasiūle :) O aš atsisakau nes neturiu laiko.

Taigi ne per vieną vakarą duoda,beto atrasti visada gali laiko. :) tiek savaitgaliais t.t. Na man nesvarbu. . . Čia jau Scripteriai aiškinasi tegul :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4964 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...