Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4965 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Labas vakaras, www.supergames.lt portalo lankytojai.

af3f422e6f3699bb5fe7a45b1173af4d406.png

www.Samp-Shop.lt – tai vienintelė šiuo metu Lietuvoje veikianti San Andreas Multiplayer pigių paslaugų parduotuvė.

Už kokybę garantuojame. Šiame projekte šiuo metu dirba virš vienerių metų patirtį savo veikloje turintys asmenys, todėl pasirinkę mus jus vienu šūviu nušausite du zuikius, t.y. už nedidelę kainą įsigysite kokybišką paslaugą. Kitą vertus mūsų komanda visoms paslaugoms duoda 1 savaitės garantija, tad net ir radus kažkokią tai klaidą mes jums ją ištaisysime visiškai nemokamai.

www.Samp-Shop.lt retkarčiais jums žadą pasiūlyti komplektus. Komplektai galės būti įvairus, tarkim pilnas San Fierro miesto mapas + game modas. Visa tai bus unikalu, mes tai pažadame.

ff059eea10b905f5d06d75e2fad452f1422.png

Projekto mapperis yra ganėtinai užimtas, todėl šiuo metu savo paslaugas gali pasiūlyti tik GRP ir RPG pobūdžio serveriams.

0f8fb2bcefbf4d40e227d3e618e5f062122.png

● Skriptų optimizavimas

● Klaidų/bugų taisymas

● Skriptų redagavimas

● Įvairių sistemų kūrimas

Dėmesio! Šiuo metu taikomos net iki 50% nuolaidos, todėl paslaugos mūsų parduotuvėje jums nieko beveik nekainuos. Nepraleisk progos!

Kontaktai kuriais galėsite užsisakyti paslaugas:

Tinklalapis: www.Samp-Shop.lt (laikinai nedirba)

Redaguota , nario Martin_B
78a2358489bd55c2e5672ed9a0385606716.JPG

MAPP pilnas šūdas. visi darbai max.verti ant 3/10...

Script darbu neesu mates , bet norečiau pamatyti :)

Pavydžius pawn darbu parodyk ( jei turi ) .

Nieko ypatingo neišgirdau iš tokio žmogaus kuris yra forumo riteris ir freeposteris.Tokie žmonės yra Lietuvos gėda :) Mapp darbus savo parodyk,kritikuoti visi moka,aš tave taip pat pilnai pakritikuosiu. :]]] bet ne apie tai. . .

(redaguota)

Nieko ypatingo neišgirdau iš tokio žmogaus kuris yra forumo riteris ir freeposteris.Tokie žmonės yra Lietuvos gėda :) Mapp darbus savo parodyk,kritikuoti visi moka,aš tave taip pat pilnai pakritikuosiu. :]]] bet ne apie tai. . .

Tarkim aš jo mapperis, jis mappina, aš jį atstovausiu kaip mapperis. Imk, grožėkis :funny::mucha:

http://www.supergames.lt/topic/89276-3-mano-darbai/

Redaguota , nario felka555

Tarkim aš jo mapperis, jis mappina, aš jį atstovausiu kaip mapperis. Imk, grožėkis :funny::mucha:

http://www.supergame...-3-mano-darbai/

Tiesą sakant nieko gero. . . :mucha: :mucha:

Aikštelė yra vienintelis padorus darbas...

Policijos nuovados pagrindas matosi. Kam tau ten ji dėti? Vaizduotės neturi,matosi jog tvoros tikrai nesuteikia grožio. Beto čia tik keli objektai.

Dėl wang išvis nesuprantu. Gėlės prie langų uždengia pravažiavimą. Fontanas ten kur turi būti aikštelė. Tie stalai yra sugrūsti....O ir tvorelė einanti į namelį matosi,buvo galima gražiau įdėt.

(redaguota)

Policijos nuovados pagrindas matosi. Kam tau ten ji dėti? Vaizduotės neturi,matosi jog tvoros tikrai nesuteikia grožio. Beto čia tik keli objektai.

Dėl wang išvis nesuprantu. Gėlės prie langų uždengia pravažiavimą. Fontanas ten kur turi būti aikštelė. Tie stalai yra sugrūsti....O ir tvorelė einanti į namelį matosi,buvo galima gražiau įdėt.

OoO. Kietuolis mappe, ją? nori fighto mapp? Nusodinsiu tave. Priimi challenge? Nes pačio darbai graudūs. :)

Redaguota , nario felka555

Ir tu čia kaip suprantu, susikūrei naują acc ir dabar jau vierhas? :D

Eik mapperį ..

Kaip mappinat taip ir scriptinat.. Viskas aišku su jumis..

Nepriimat kritikos , bei nėra pagarbos žmonėms. ;) .

Pagarba yra Normaliems žmonėms.

Suprantu kritika normalią,o ne tokią kuri be argumentų kaip tavo :D :D :D beto patirties neturi... tad galėjai keliais žodžiais ir apsakyti. :]

Tiesą sakant norėčiau tavo darbus pamatyti. :]] ta prasme battle. Mes duosim tau sukurti ir parodyk ką tu gali. (Be kitų pagalbos) ;p

ne vierhas,ir koks skirtumas jog susikūriau? Uždrausi? :DD bazaras geras :D

čia tu vierhas kuris atėjo su savo "mapp" darbais :D

63b62aedc2cd8f1843c7febbbfcc029094.png

6facd24b39255b3f213dd8e94c98c8e0498.png

Nesuprantu, kur apibraukta, kas negerai? :) Negali būti Taip, kaip aš noriu? Siena turi būti 1mm iki pastato? Čia klaida? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tvora superinė, geresnės nepadarytum. Padarai tokią- respectas iš manęs. :) Eik sufightink, tada riekis su manimi.. Wang cars be klaidų sumappinta. Ūnikalus gta restoranas įdėtas su spurga viršuje (taip kūrėjai sukūrė) ir jis tai pawadino klaida :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD OMG žlugęs vaikas...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4965 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...