Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4943 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Iš temos pavadinimo turbūt supratot, ko iš jūsų noriu. Taigi - ieškau RolePlay pobūdžio serverio. Jokių "RPG/GRP" galit net nebandyt siūlyt nes tiesiog trinsiu postus.

Sąlygos nedidelės - gali būt LT/EN, gali būt tik LT, tačiau negali būt tik EN (tokių ir pats žinau), be to negali būt RU. Geriausia būtų, kad ne koks visai naujas, o normaliai įsibėgėjęs. Būtų smagu, kad su /me ir /do komandom, nes dabar, žiūriu, atsiranda, kur vis mažiau šitas naudoja.

Ačiū, jei duosit man, kur palošt normaliai.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Joo, ir man reikėtu tokio servo. Jaigu nesūnku čia parašykit. OverWing, gali numest ipų anglų servų tokių RP? Gali trint postą bet duok ipą ;D

Anglų tai eik į Ls-rp.com ir lošk į valias.. ;D O šiaip, gali nueit į MTA, prasukt serverius ir rasi ne vieną RP ;D

• Neigiamai 1

(redaguota)

0verW1ng,

Jaigu nori galiu parašyti pusiau RP modą, bet nusimapinti gausi pac ir jo esmė bus netoke kaip dabartiniuose serveriuose.

Bus 2 kalbos EN / LT ( Su Expert's Mult language sistema, gali neiškot jos, nepaplatinta ir platinti nežadu)

Kuo skirsis nuo kitų serverių - Jokių darbų mašinose. Ir išvis ten su mašina praktiškai važinėti nebus kur, nes mapas turėtų būti kaškas panašaus į Island. ( sala )

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

0verW1ng,

Jaigu nori galiu parašyti pusiau RP modą, bet nusimapinti gausi pac ir jo esmė bus netoke kaip dabartiniuose serveriuose.

Bus 2 kalbos EN / LT ( Su Expert's Mult language sistema, gali neiškot jos, nepaplatinta ir platinti nežadu)

Kuo skirsis nuo kitų serverių - Jokių darbų mašinose. Ir išvis ten su mašina praktiškai važinėti nebus kur, nes mapas turėtų būti kaškas panašaus į Island. ( sala )

Nežinau, kiek man naudos iš to pusės modo. Gerai, susimapint man be problemų, tačiau reikia ir skripterio, ir administracijos. Klausimas - kiek daug galiu padaryti pats. Pakviesk mane į skype, plačiau pakalbėtume.

LT-RP.LT, naujai susikūręs, tačiau daugumai pamėgtas. Eik ten jei tiks, kiek žinau ekonomika gerai subalansuota, vienu žodžiu jei ripinsi už kokią gaują paloši, o taip tai neturėsi ką veikti, patyriau su RP :)

Būtent prieš kuriant šią temą patikrinau LT-RP ir (ir dabar) man jų tinklapis meta 404 klaidą. Any explanations?

• Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Buvo vienintelis geras RolePlay serveris - LTRP, o dabar nebeliko nieko. Dar vienas variantas, jei moki anglų kalba ir moki /me /do komandas išpyškinti angliškai eik į LS-RP'ą - manau vienas iš unikaliausių ir rimčiausių RolePlay serverių, kuris jau laikos ilgą laiką ir dar nemąsto apie užsidarymą. Lietuvos bendruomėne nesukurs nieko rimto, tad belieka www.LS-RP.com

Redaguota , nario .Tomas

Buvo vienintelis geras RolePlay serveris - LTRP, o dabar nebeliko nieko. Dar vienas variantas, jei moki anglų kalba ir moki /me /do komandas išpyškinti angliškai eik į LS-RP'ą - manau vienas iš unikaliausių ir rimčiausių RolePlay serverių, kuris jau laikos ilgą laiką ir dar nemąsto apie užsidarymą. Lietuvos bendruomėne nesukurs nieko rimto, tad belieka www.LS-RP.com

Dabar dar pats su R0L1S atradau ParadiseCity, reikia jį išbandyt, gal nežlugs, kaip LTRP greitai.

Lietuviai nesukurs todėl kad jie yra neprotingi, duoda tik savo draugams tokius postus kaip dealeriai, administratoriai, ir tai būna dažniausiai debilai, ir eh... gadina RP tokie.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4943 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...