Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

eVLG - (Startas 2012.12.27), Reikalingi like facebook grupėje.


J'Split

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, galbūt šį serverį matote pirmą kartą, galbūt jau esate su juo susipažine, bet norėčiau jums pristatyti eVLG. Serveris yra kuriamas nuo pat 2011 metų Gruodžio 27 dienos, na pripažinsiu jog pirmosios serverio dienos ėjosi tikrai prastai, todėl jį teko uždaryti, dėl laiko stokos neturėjau kada daryti atnaujinimų, kažką keisti ar taisyti bug'us, žaidėjai palikdavo serverį, tuomet startavome vėl 2012.07.25 dieną, bei sėkmingai pasiekėme 88 žaidėjų rekordą, kadangi vėl reikalai pradėjo blogėti, serverį pradėjo nulaužinėti kažkokie "hackeriai" serveris buvo užrakintas, hackeriai buvo perduoti tam tikriems asmenims, daugiau šie "hackeriai" pavojaus serveriui nebekels, taigi 2012.09.10 dieną, sumąstėme jog verta gražinti eVLG į SA:MP pasaulį, nuo tos dienos męs kruopščiai ruošiame unikalias sistemas, patogumus, bei tai kas žaidėjams yra svarbiausiai Kokybišką ir unikalų serverį kuris jums turėtų patikti dėl šių priežasčių:

  • Šauni administracija
  • Unikalūs Map Darbai
  • Unikalios sistemos
  • Serverio atnaujinimai (Kasdien)
  • Pastangos tik dėl jūsų

Ką męs veikiame šiuo metu ? šiuo metu męs darome automatinę vartų sistemą, tai yra paspaudus klaviša, iš tiesų sekasi gan puikiai, bus pašalinti pora nereikalingų darbų ir vietoje jų sukurti 2 reikalingi darbai, kurių mūsų serveriui ir trūksta, serverio svetainė turėtų startuoti 2012m. 12mėn. 1d.

Su džiaugsmu noriu pranešti, jog startavo mūsų facebook grupė, manau tikrai nėra sunku paspausti like, tai trunka tikrai neilgai, o mums tai yra labai svarbu, serverio startas numatomas: 2012.12.27, jeigu viskas eisis puikiai, na o jeigu kils problemų - teks atidėti. tai tiek, visą informacija rasite mūsų facebook puslapyje:

https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4207 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...