Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4572 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ir kaip tikram lopui priklauso tu uždėjai man rep :) Apgailėtinas

Go cryyy : (( Žydrius atsirado, žiūrėk ir dar uždėjau. Tu net rep nedėdamas už lopa stovi tai ka su tavimi daugiau kalbėt? :) O dėl to jai nesugebi kitaip padaryti išvis nedaryk, tai galva su česnaku pasitirnk, darau kaip noriu o savo dalbajobo nuomonę susikišk ten kur saulė nešviečia.

Go cryyy : (( Žydrius atsirado, žiūrėk ir dar uždėjau. Tu net rep nedėdamas už lopa stovi tai ka su tavimi daugiau kalbėt? :) O dėl to jai nesugebi kitaip padaryti išvis nedaryk, tai galva su česnaku pasitirnk, darau kaip noriu o savo dalbajobo nuomonę susikišk ten kur saulė nešviečia.

Nesugebu padaryti, ar nedarau? :) Atsilupes gėjus esi ir tiek :) Jei gauni blogą kritiką iškart į krūmus pas mamytę verkt.Toks esi, nepakeis tavęs nieks turbūt. Daryk kaip nori, man *Myliu SuperGames.lt* kaip tu padarysi, aš vertinu tai, ką matau, o ne tai, kas įmanoma ar ne :)

(redaguota)

Nesugebu padaryti, ar nedarau? :) Atsilupes gėjus esi ir tiek :) Jei gauni blogą kritiką iškart į krūmus pas mamytę verkt.Toks esi, nepakeis tavęs nieks turbūt. Daryk kaip nori, man *Myliu SuperGames.lt* kaip tu padarysi, aš vertinu tai, ką matau, o ne tai, kas įmanoma ar ne :)

:DDDDDDD Seni kiek tau metų 10-11 kad gėjais svaidaisi? Čia kaip matau tave dangaus spalvele nudažė ne mane, jai gaunu bloga kritika iškart stumiu? Žmogau atsigauk esu gaves neigiamos ir teigiamos kritikos, daugiau nei pas tave dantukų yra, o tas stūmimas tai tiesiog susitaikyk su tuo, net jai ir iš tavęs išgirščiau paskatinančius žodžius visvien mano akyse būtum žemės dulkė.

Redaguota , nario RADIATORIUS
(redaguota)

Nenoriu nieko sakiti, bet jei bent kiek domeitomeis apie MTA tai zinotum kad jau galima panaikitni objiektus is mapo. Bet sjp tai labai geras darbas!

Jai bent kiek domečiausi ? :) Mappinu turbūt nuo pat MTA atsiradimo 4 greit 5 metukai, su vasaros pertraukėle, o dėl domėjimosi tai kažka maišai, tu labiau pasidomėk :) O dar savo paraša puoši žodeliu MTA:SA veteranas.. :(

Tas fountanas ir kraštai yra vienas objectas. 6f6a3820cb573317be95f98c3b50fed4310.jpg

:DDDDDDD Seni kiek tau metų 10-11 kad gėjais svaidaisi? Čia kaip matau tave dangaus spalvele nudažė ne mane, jai gaunu bloga kritika iškart stumiu? Žmogau atsigauk esu gaves neigiamos ir teigiamos kritikos, daugiau nei pas tave dantukų yra, o tas stūmimas tai tiesiog susitaikyk su tuo, net jai ir iš tavęs išgirščiau paskatinančius žodžius visvien mano akyse būtum žemės dulkė.

Seni ir 11-10 metų? Prieštarauji pats saviems žodžiams. Tau visi dulkės, o tu vienintelis geriausias. Susitaikyk su tuom, kad toks nesi ir net geriausio vaidint nebandyk. koks tu axujel, kad padarei tokį 10 min trunkantį darbą...

(redaguota)

Seni ir 11-10 metų? Prieštarauji pats saviems žodžiams. Tau visi dulkės, o tu vienintelis geriausias. Susitaikyk su tuom, kad toks nesi ir net geriausio vaidint nebandyk. koks tu axujel, kad padarei tokį 10 min trunkantį darbą...

Klausyk smurfikas, savęs niekada neklėliau ir nekelsiu aukščiau už kitus, tiesiog pastatau tave į tavo šuns vietą ir tiek. Taip, kad čit lapūchas.

p.s protinguoli mielas, sakai man visi dulkės, nuo kada tu esi visi? :) Taip, kad kitais nesiteisink.

Klausyk smurfikas, savęs niekada neklėliau ir nekelsiu aukščiau už kitus, tiesiog pastatau tave į tavo šuns vietą ir tiek. Taip, kad čit lapūchas.

p.s protinguoli mielas, sakai man visi dulkės, nuo kada tu esi visi? :) Taip, kad kitais nesiteisink.

ooO.. Kas sugalvojo, kad aš esu šuns vietoj? Tokie lopai kaip tu, man giliai *Myliu SuperGames.lt* su savo vietoms. Jei nepatinka mano kritika- apsišik stačias. Tokie lohai kaip tu, manęs tikrai netildys, net nesvajok :) Aš nesu visi, tačiau prie tavęs dar kažkas prisikabino, tuojaus puolei įrodinėti, kad kitaip neįmanoma ir t.t... Žiaurus tu esi. Išeik į kiemą, voratinklius iš akių prasikrapštyk tildytojau tu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4572 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...