Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SF-RG.LT Startas Jau Rytoi!!!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4212 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki!! visi

Rytoi startuoja nematytos modifikacijos serveris!

Ip ir kitą sužinosite apsilanke sf-rg.lt!

Kaip matėte ir atnaujinimus, šiuo metu užsiimsiume su darbais.. Tad iškart pasakysiu del teisėsaugos, kokie bus darbai ir jų paskirtis >

Armija > Šio darbo paskirtis bus saugoti miestą nuo teroristų, tai įvairių išpuolių, kai gaujos šaudosi ir panašiai. Tai pat > atgrobinėti pastatus.

Policija / FTB ( PD/FTB ) > Kodėl darbai sujūngti? Pirmiausią, nenoriu teisėsaugos vien.. Sujūngti darbai, tik šiuo metu. Reikia pradžioje įsivažiuoti, tad FTB vėl bus, kaip atskiras darbas. Jų paskirtis gaudyti nusikaltelius, bei jiems bus padayrtas " Policijos Postas ", jie ten galės reidus daryti, tikrinti žaidėjus. Ten bus žinoma lengviau padaryti reidą.

SWAT> Na manau šis darbas jums iškart viską pasako.. Tai atgrobimų būrys, padeda kitom teisėsaugom, stengiasi įvesti kaip žinome tvarką, tai teisingumą.. Gaudo nusikaltelius ir važiuoja į atgrobimus.

Pakalbėkime del darbų Patirties ( XP ) >

Darbai reikalaus mažiau XP. Tai galiu prasitarti apie keletas.

PD/FTB > 1000 Patirties Taškų.

Armija > 1250 Patirties taškų.

SWAT > 1300 Patirties taškų.

Medikas > 750 Patirties taškų.

Ir žinoma kitus darbus parašysiu veliau, tačiau pridėsiu čia.

Del žaidėjo patirties taškų ( XP ) >

Mačiau Dailio padaryta apklausą.. Dauguma nori pradėti nuo 0 Patirties taškų, o dauguma pradėjo skūstis > Kad mes norim grįžti į savo 30.000 kiekį..

Iškart pasakysiu. Jūs pradėsite žaidimą su 250 Patirties taškų, bei 5000 Litų.

Emigracijos / Grąžinimai > Bus suteikta už 10.000 Taškų turimų iš kito arba šio serverio > Gausite apie 300 Patirties pas mus. Kodėl? Pirmiausią, kaip matote jums bereikia 20.000 ant seno savo serverio ir jūs jau turit pagal viską daug. Pinigus grąžinsime, tačiau ne taip > 19 Milijonų, kuriuos Han'as dalino. Mes suteiksime jums apie > 10000 Tūkstančių litų..

Pagal mūsų serverio valiutą, tai bus didelis pinigas. Šio pinigo, na bent tokį kiekį jūs taip greit tikrai neuždirbsite !

Pradžioje negalėsite pirkti nuosavos mašinos, tačiau išsinomuoti > Galėsite.

Negalėsite dirbti visų darbų, tačiau be Pakvietimo > Galėsite, bei emigraciją / grąžinimus galėsite.

Direktoriams bus iškart suteikta teisės dirbti savo darbe, bei uždėta reikiamo darbo Patirties taškai.

Šendieną žadu įdėti Hellowyno atnaujinimą.. Tai bus užuomeną, tačiau jūs pagal vieną užuomeną turėsite surasti vieną " PIKUPĄ ", tačiau jis nebus pažymėtas. Iškart pasakysiu, kad jis bus Los-Santos mieste, bei žinoma ožuomena po kokia vieta slepiasi. Bus padėtas > Baltas su rodyklę pikupas.

Serverio startavimas žadamas : Rytoi

Redaguota , nario Ultimate
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4212 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...