Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

WWW.SFEG.US.LT [Atnaujinimai Kasdiena]


Gezas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4211 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, noriu jums pristatyti naujai atsidariusį samp serverį - SFEG.US.LT. Iš pradžių nenusiteikite, kad tai eilinis projektas, toks pat kaip ir visi kiti. Tikrai ne.

Serverio IP : gta-host.lt:5454

Serverio svetainė : WWW.SFEG.US.LT

Aš jums išvardinsiu kelis punktus, kodėl verta rinktis mūsų serverį :

1) Serverio darbai išdėstyti visai kitose vietose, negu jūs esate įpratę matyti kituose serveriuose.

2) Serverio dauguma sistemų rašytos nuo 0.

3) Ypač draugiška bei padedanti administracija.

4) Šauni aplinka [ Gražūs bei unikalūs mapp darbai ]

Užsiregistravę į serverį, gausite 100k pinigų bei 5000XP pradėti naujam gyvenimui. Už šiuos pinigus jus galėsite nusipirkti mašiną WANG CARS parduotuvėje. Taip pat, serveryje yra valčių parduotuvė. Valtys / jachtos / kateriai yra labai brangūs, taigi juos galės įsigyti tik serverio turtingieji. Ant savo mašinos galėsite užsidėti numerius, su savo vardu arba skaičiais. Jai jūs norėsite parduoti savo seną mašiną, turėsite nuvykti į specialų garažą ir jame parduoti mašiną.

Jai jūs norėsite būti prie blogiukų , turėsite galimybę nusipirkti ginklų parduotuvėje. Ginklus apžiūrėti galėsite su enter mygtuku, o pirkti su Y. Atsisakyti su N.

Jeigu jūs patrauksite žudiko keliu ir įstosite i samdomus žudikus jūs gausite užsakymų apie nužudymus. Užsakovas jums sumokės tam tikrą sumą pinigų už žaidėjo galvą. Kaip žmogus bus nužudytas, sistema automatiškai praneš užsakovui apie įvygdytą misiją. Jei užsakomas misijos neįvygdys, tada jis savo pinigų sumos negaus.

SFEG.US.LT Serveryje niekada nebus liūdna. Jus linksmins naujausia muzika. Muziką galėsite paleistu su komanda /radijos.

Serverio Pagrindinis Administratorius / Skripteris : Black_Pearl

Padėjėjas : Ernis_Smoke.

Iškilus neaiškumams rašyti į forumą.

Redaguota , nario Gezas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4211 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...