Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4869 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Need For Speed Most Wanted pateksite į naują didelį atvirą pasaulį pritaikyta lenktyniauti ir varžytis su draugais.

Criterion sukūrė lenktynių žaidimą kuriame turėsite visišką laisvę. Need For Speed Most Wanted galėsite dalyvauti lenktynėse, lakstyti nuo policijos ar šiaip tyrinėti kiekvieną gigantiško atviro pasaulio kampelį. Ir prie viso to stengsitės pasiekti pačio ieškomiausio lenktyninko vardą. Plačiau apie viską video pristatyme.

Kūrėjai: Criterion Games

Leidėjai: Electronic Arts

Žanras: Lenktynės

Platformos: PC, PS3, XBOX360

Išleidimo data: JAV 2012-10-30, Europoje 2012-11-02

Need for Speed Most Wanted žaidimo sisteminiai reikalavimai.

http://www.yourgame....mo-pristatymas/

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 2

Žaidimas lievas.Valdymas išviso ta nekoks. norint vaziuot i prieki reikia spaust a o i gala z o pasukti vaira su rodyklemis.Grafika nesamoninga.Tai gadina tik Need For speed vardą.

Jeigu nemoki nusistatyti nustatimu nevaryk ant zaidimo, kaska nors naujo sukure nes tapati per tapati kurdavo tiuninguoji ir vsio.... ir nieko is to blatno nera. Grafika manau tikrai yra normali ziurejau gameplay viskas yra liuks.

money gaat money komt money blijft nooit!

Žaidimas lievas.Valdymas išviso ta nekoks. norint vaziuot i prieki reikia spaust a o i gala z o pasukti vaira su rodyklemis.Grafika nesamoninga.Tai gadina tik Need For speed vardą.

Aš kaip tik šiuo metu žaidžiu šį žaidimą ir galiu pakomentuoti.

Žaidimas geras. Originalūs valdymo nustatymai tikrai keisti, gazas A, stabdžiai Z, tai aš iš karto nusistačiau WASD mygtukus ir pamiršęs buvau, kol neperskaičiau šio pranešimo. Grafika tikrai sakyčiau gera, net mano mergina pastebėjo, kad asfaltas tikroviškai atrodo, o ji žaidimais nesidomi (pas mane vaizdo plokštė Nvidia Geforce GTX 560 ir viskas ant High nustatyta). O po kai kurių visiškai prastų senesnių NFS versijų, tai tikrai bent dalinai grąžino NFS vardą, į ten kur ir turėtų jisai būti, kalbu apie tokį NFS, koks buvo senais gerais Underground 2 laikais (neblogai buvo ir senesnis Most Wanted ar tas pats Carbon). :)

• Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4869 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...