Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.lsantos.v4.lt | Puikaus Serverio Pristatymas.


MsK

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Pristatau Sa-mp serveri

Serverio IP: 77.241.202.4:7002

Internetinis puslapis: www.lsantos.v4.lt

Miestas: Los-Santos

Serverio savininkas: Mantas_Nissan

Apie serverį

Šiame serveryje veikia šie darbai:

Policija

Apsauga

Armija

Antiteroristinių operacijų rinktinė

FBI

Furistai

Taksi

Samdomi žudikai

Tiuninginiai

Baikeriai

TV3

Motomanai

Dyleriai

Mechanikai

Serverio komandos

Energija - Jums Reikės valgyti. Kitaip pradėsite svaigti. O po galite ir mirti. Pavalgyti galite restorane ar kitur. Kada reikės pavalgyti, Jus sistema perspės automatiškai arba parašę /energija

Mašinų plovykla - Plovykloje rasite pick‘upą. Užvažiavę ant jo turėsite parašyti komandą, kuri rodys kaip yra plaunama Jūsų mašiną. Pinigai už plovykla nusirašo automatiškai. Todėl nereikės kur nors eiti atsiskaityti.

Baseinas – Taip pat mūsų serveryje galite išsimaudyti baseine. Joje kaip ir tikrame gyvenime. Galėsite išsimaudyti prieš lipdami į baseiną ar grįždami iš saunos. Noriu pranešti, kad baseine laiko veltui neleisite, nes ten yra įrengti tramplinai. Vienas mažas, kitas didelis. Šokdami nuo didelio galėsite per kameras stebėti kaip šokate į vandenį. O šokant nuo mažo – negalėsite.

Krepšinis – Kaipgi be krepšinio? Juk kiekvienas žaidžiame jį su draugais. Tad mes pasirūpinome ir krepšiniu. Tam yra speciali aikštelė, kurioje yra krepšinio kamuolys. Parašę komandą /basket pradėsite žaisti. Judinsite Žaidėją, mesite kamuolį. Tad jausitės lyg žaistumėte iš tikrųjų.

Reputacija – Mes pasirūpinome ir juo. Žaidėjai vienas kitam galės duoti reputacijos už jiems atliktus darbus ir pnš. Surinkus tam tikrą kiekį reputacijos Jums duos pinigų ir žaidimo taškų (toliau XP). Gavus juos bus panaikinta XP ir rinksite iš naujo. Taip ir vėl galėsite gauti pinigų ir XP.

Kreditai – Kreditus galite pirkti už tikrus pinigus ir už juos nusipirkti šių prekių:

Pinigų

XP

Išteisinimo paslaugas

Ginklus

Vardo spalvą

Skiną

VIP (Very Important Person)

Daugiau informacijos apie kreditus galite gauti serveryje parašę komandą /pkreditai arba /kreditai. Be to jums į sąskaitą kas minutę bus pridedamas vienas kreditas.

Misijos – Jos reikalingos norint nemokamai gauti pinigų ir žaidimo taškų. Serveryje iš viso yra 10 misijų. Vienos sunkesnės, kitos lengvesnės.

Nepadorūs žodžiai – Kiekvienas žaidžiantis sa-mp žino, kad žaidėjai mėgsta keistis. Tačiau keiksmažodžių mes nemėgstame. Todėl mes įdėjome nepageidaujamų žodžių sąrašą. Jie bus rodomi taip: *****

VIP ir ADMIN – Nusipirkę VIP, ADMIN norime, kad turėtume didesnių galimybių. Mes pasirūpinome tuo. VIP, ADMIN žaidėjai gaus 2 kartus daugiau algos ir greitesnį XP kilimą

Posūkiai – Serveryje yra didelis avaringumas. Dėl šios priežasties reikia išleisti daug pinigų mašinos taisymui. Todėl mes sukūrėme šviesų ir posūkių sistemą. Parašę /mk galėsite įjungti/išjungti šviesas. O paspaudus num 2 - įsijungs posūkių sistema.

Darbai – Juk kiekvienas žaidėjas nori užsidirbti pinigų. Todėl Jums reikės susirasti darbą. Tačiau jį rasti yra sunku. Todėl serveryje yra komanda /darbas. Pasirinkus norimą Darba Jums bus rodoma visa informacija apie darbą.

Neonai – Kiekvienas žaidėjas mėgsta, kad jų mašina atrodytų pritrenkiančiai. Bet neužtenka uždėti vien tuningo. Todėl serveryje yra komanda /takeon. Neonų yra apie 10 spalvų.

Saugos zonos – Juk mes žinome, kad reikia atsakingai elgtis prie svarbių pastatų tokių kaip bankas, policija, medikai ir t.t. Todėl serveryje yra ir ši apsauga. Kam ji reikalinga? Visu pirma, kad negalėtų jūsų nušauti ginklu prie svarbių pastatų. O jei jau bandys šauti, tai gaus KICK.

3D mašinos žala – Mūsų mašina visados kur nors atsitrenkia. Todėl yra būtina žinoti kiek dar liko iki mašinos sprogimo. Kad geriau orientuotis virš mašinos rodys juostelę, kuri rodys kiek mašina yra pažeista.

Serveris dar nestartavęs, bet jau iš anksto galite pildyti anketas į VIP, ADMIN, direktorius

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4196 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...