Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

San-Francisco.lg.lt - San Francisco Gyvenimas


C0k

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikuciai, su jumis sveikinasi Nerijus

Noriu pristatyti nesenai atsidariusi projekta san-francisco.lg.lt

Mūsų Tinklpis : www.san-francisco.lg.lt

IP : Dar nežinomas.

Sistemos

Apps-system-software-update-icon.png

Teleloto - Įėje į pastata galėsite nusipirkti bilieta ir jį patikrinti.

Vairavimo Mokykla - Norint gauti teisias reikia užeiti į vm pastata, užlipti ant a arba b kategorijos ir laikyti teorija, išlaike teorija jūs turėsite praktinį važiavima aikštelėje vėliau, laikysite egzamina mieste.

Transporto sistema - Mašinos valdymas /tvaldymas. INFO /transportas. Diržu užsisegimas /dirzas. Transporto užvedimas SHIFT

Nuomos punktas - Bet kada galėsite išsinuomoti automobilį.

Žaidejo inventorius - Ši sistema visai gan neregėta, iš pavadinimo turėjote suprasti, kad tai inventorius pvz: Nusipirkote cigarečiu, ir inventoriuje jums rodo kiek liko ir pnš.

Ir daug kitu sistemelių.

Kodėl San-Fierro?

Kaip žinome, San-Fierro yra nuvalkiotas miestas, tačiau šiame mieste yra tikrai ne vienas serveris, bet tie serveriai nėra labai jau įdomus vien del savo žaidėjų kiekio ar kitokių dalykų.. Mes stengsimes San-Fierro miestą atgaivinti mūsų serverio zonoje, bei įrodyti, kad šis miestas bent pas mus gali būti neblogiausias.

Darbų Kiekis >

Serverio darbų su Pakvietimu bus daug. Tiksliai nežinome ar jiems reiktu daryti Patirties Taškų kiekį.. Pirmiausią, norime pabandyti įgyvendinti realaus gyvenimo žaidimą.. Tad bandysim tartis, jog nereiktu tam Patirties, tačiau jums teks pereiti kokią mokyklą, bei studijuoti tą "teisę"..

Šeip, bus sukurtos dar kelios gaujos, tiksliau mafija ir Gauja. Jos kariaus, tačiau turės sudaryti ir sąjungą tieks keliom vietom.. Pastatų / Žaidėjų grobime, teks susivienyt..

Gaujiniai galės organizuoti pastatų grobimus, o mafijos Žaidėjų.. Nes tik Mafijos Direktorius / Pavaduotojas galės.

Greičio matuokliai:

Galimas greitis mieste yra 100KM/H, jei pravažiuosite greičiau, ekranas pabaltuos vienai - dviem sekundėm. Pravažiavus pirmą kartą, gausite vieną ieškomumo lygį, antrą - du ieškomumo lygius, trečią ir daugiau - tris ieškomumo lygius, išgirsite policijos sirenų garsą ir bus iškviesta policija. Taigi, matematika tokia. Jei per greit pravažiuosite 3 kartus, gausite 6 ieškomumo lygius ir policija bus iškviesta vieną kartą.

Kalėjimas:

Daugumoje serverių, atsiradus kalėjime, tiesiog nuspaudžia ESC ir einame nuo kompiuterio ar kažkur kitur kažką nuveikti, kol baigsis sėdėjimo laikas, tačiau SAG nebūtų SAG, jei nepadarytų kitaip. Pas mus ne tik galėsite užsidirbti pinigų, tačiau pasportuoti ir pavalgyti.

SAG kalėjime yra akmenų skaldymo sistema, komanda: /skaldyti. Kadangi servery yra šiokia tokie ekonomikos sistema, tai per minutę gausit tik 1LT. Pinigai beabejo eis į prezidentūros balansą.

Taip pat galėsite pažaisti krepšinį, pasportuoti sporto salėje.

Taigi pildykite anketas į administratorius, vipus, direktorius ir lauksime jūsų per startą ;).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...