Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RedCounty.LT - RolePlay, TUOJ STARTUOJAM! - TAPK MUSU DALIMI!


Snaipers

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png

Arčiau svajonės...

Gta SanAndreas Multiplayer RolePlay kategorijos Lietuviško būdo serveri. Šis serveris jums suteiks galimybę vėl po ilgo laiko, įstotį į RolePlay pasaulį, ir žaidžiant pajusti savąsias galimybęs. Lietuvoje šią minutę stinga RolePlay projektų, kurio būtų atviras serveris, kuris suteiktu galimybę jums žaisti, tačiau visuomet reikia laukti, - ir tai sukelia haosą, tačiau laikui begant, visas haosas iš*Myliu SuperGames.lt*ėstą ir lieką nuotakinga bendruominė serveryje, pildantį charakterio žaid-iamas valandas.

Mūsų projekto RedCounty.LT kolektyvas, suteikia žodį, kad sulaiku vis projektas stengsis atsinaujinti, tai padės įgyvendinti RedCounty koduotojas. Žinoma, jūsų žodžiai "pasiūlymai" skiltyje, visuomet turi reikšmią, įkurią būną pažvelgiama, atminkite, kad serverio klaidų taisymas, nėra serverio kodo atnaujinimas, - tai serverio tvarkymas.

Bei suteikemia projekto žodį, kad jūs nebūsite ignoruojami, ir jūsų klausimai pasieks atsakymus.

Stabilumas, patikimumas ir racionalumas. Tai trys pagrindiniai mūsų principai ir siekiai, kuriais vadovausimės kūrių dėka, kartu su Jumis, ves mus į priekį.

RedCounty, - tai yra miesteliuosia sklindantis gyvenimas, paremtas IC laiku, - In Charakter. Jūsų dėka, mes eisime į priekį, ir būsim dėkingi, kad padedate stovėti ant kojų.

Serveryje žadame įkurti vieną iš neįprastųjų ekonomikos siekių, tačiau, - su laiku jūs tai ir pamatysite...

Serverį žadame atidaryti sekančio mėnėsio dviejų savaičių bėgyję, vartotojo valdymo panelė bus atidarytą porą dienų prieš žadamą starto datą, nepaskutinė naujiena.

Kodas Atliktas: 90%

VVP: 100%


Tekstas priklauso:

- LiNear.

- KnC.

Redaguota , nario Snaipers
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...