Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

.: SFG.LT :. Realus Gyvenimas


arman

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

3416ba1fe1b54e504de829d46f5b62e4835.png

Noriu jums pristatyti unikalų SA:MP projektą su plačiais užmojais, didelėmis perspektyvomis ir draugiška bendruomene. Sąžiningai drįstu prisipažinti, kad projektas nėra tobulas ir nežinia kas yra tas visų dažnai vartojamas žodis "tobulumas". Kiekvienas žmogus tobulumą supranta savaip: vieniems tai gali būti paprastos, visiems suprantamos, sistemos, minimalūs miesto pakeitimai ir draugiškas kolektyvas. Kitiems šis žodis gali reikšti visiškai kitus dalykus: dideles naujoves šiame žaidime, nematytas sistemas, unikalius darbus ir kažką tokio, ko dar jie nėra regėję per visą žaidimo laikotarpį. Stengdamiesi rasti "viduriuką" tarp žaidėjų norų ir realybės mes gan sėkmingai sukūrėme SFG projektą, kuris, tikimės, atitiks daugelio žaidėjų lūkesčius.

Serveryje yra tokių sistemų:

Mašinų;

Namų;

Verslų;

Grybavimo;

Žvejojimo;

Furistų;

Ginklų licenzijos;

Darbų;

Mini darbų;

Gaujų sistema;

Mafijų sistema;

Šiltnamių sistema;

Naujiena! Pasieskimų;

Naujiena! Topų;

Naujiena! Valdžios(Direktorių,admin listai);

Pora serverio Video:

ae8KpMdOatw

s90Bm1OzqLU

http://www.sfg.lt/pa.../monitorius.php

Pagrindinis puslapis/VVP: www.SFG.lt

Diskusijų forumas: www.SFG.lt/forumas

Serverio modifikacija: GRP

Serverio rekordas 42 žmonės!

Startas jau bus kitos savaitės pradžioje!

Redaguota , nario arman
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Pavaduotojų sistema (!). Iki šio update, „pavaduotojams“ buvo uždedamas direktoriaus statusas ir tiesiog jis skaitydavosi kaip pavaduotojas, tačiau jis vistiek galėjo vogti pelną, išmesti žaidėjus ir t.t. Nuo šiol sukurtos atskiros komandos „/dskirti“ (pavaduotojui paskirti), „/dsalinti“ (pavaduotojui nušalinti). Pavaduotojas negalės išmesti žaidėju, išimti pelno ir naudotis dar keleta funkcijų. Bėje, nuo šiol į pelną pinigų paaukoti (įdėti) galės betkuris darbuotojas, taipogi jį patikrinti.

  • Patobulinta Administratorių sistema. Seniau, už floodinimą, zyzimą ir pan., Administratoriai turėjo pilną teisę žaidėją tiesiog išmesti iš serverio. Nuo šiol, Administratoriai galės naudoti komandas „/mute <vardas> <priežastis> <sekundės>“ ir „/unmute <vardas>“. Taip pat, patobulinta /get komanda: nuo šiol, kai panaudosite komandą „/get <vardas“, žaidėjui kurį norite atsiteleportuoti bus išmesta lentelė, su pasirinkimais: sutinkate, ar ne, jog būtute nuteleportuotas pas Administratorių (jus).

  • Patobulinta gaujų sistema. Seniau visi gaujų užpuolimai baigdavosi tuo, kad visi „grobėjai“ būdavo susodinti kalėjime. Nuo šiol pareigūnai per užgrobimus negalės žaidėjui uždėti star, jį surakinti. Gaujų bazėse sukurti pasigydimo pickup'ai. Juo pasinaudoti bus galima tik kas minutę. Taip pat, sukurta komanda /risti. Norint žaidėją surišti, reikės virvės, kurią galėsite nusipirkti betkurioje parduotuvėje. Norint surišti žaidėją, jis turės nejudėti, surišimas vyks keleta sekundžių, tačiau jeigu žaidėjas pajudės, jo surišti paprasčiausiai nepavyks. Jeigu žaidėją norėsite surišti mašinoje, tiek žaidėjas kurį norite surišti, tiek pats Jūs turėsite sedėti mašinos gale. Surišus žaidėją virvę prarandate, atrišus atgaunate. PS: surištą žaidėją gali atrišti betkuris kitas žaidėjas, todėl atrišus virvę gaus tas kuris atrišo, o ne tas, kuris surišo.

Pataisymai („bugfixai“)

  • Perrašyta fūristų sistema; Laikas iškraunant, pakraunant nebesustodinės. Krovinių sukūrimas dabar žymiai lengvesnis.
  • Perrašyta mini darbų sistema; CP nebesibugins, viskas veikia;
  • Perrašyta VM sistema; CP nebesibugins, viskas veikia;
  • Perrašyta žvėjybos sistema; Seniau nors žuvis ir būdavo pagauta, vistiek rašydavo, kad nutrūko. Apskritai, žvėjybos sistemos veikimas pakeistas: žuvis bus pagauta ne visada (seniau visada „užkibdavo“, ir paspaudus ENTER pagal žvėjybos lygį nutrūkdavo), ir tik tada, jeigu bus pagauta, galėsite spausti ENTER, kur vėl gi, tik sekmės reikalas (5 lygiui niekada nenutruks) ar žuvis nutruks, ar ne. Nutrūkimo galimybė mažesnė negu nenutrūkimo;
  • Daug kitų smulkių klaidų..;

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...