Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SFR.LT - Projektas tau ir tavo draugams!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

SFR.LT - SAN FIERRO RIELYBE - SERVERIS KURTAS NE DĖL MŪSŲ , O DĖL JŪSŲ.

Sveiki , su jumis sveikinasi '' SFR.LT '' , serverio sąvininkas : Amigo_Anticoutro , galbūt pavadinimą SFR , esate girdėja nekartą , tačiau tai galbūt jus ne kartą nuvylė , tačiau šį kartą būvo perpirktas projektas , ir kuriama nauja įdėja , projektas būvo padėtas į šalį apie menėsi , tačiau dabar , artėjant atostogoms , jis vėl pradedamas kurti. Serverio starto data dar neatskleidžiama , todėl , kad serveris dar nėra paruoštas , atskleisti datai , kitą šešdaieni , planuojamas '' BETA '' startas , per kurį , galimės apžėti , bei aptestuoti serverį.

INFORMACIJA APIE FORUMA.

Forumas , dar nėra sukurtas pilnam naudojimusi , padaryta tik tas , ką pats mokų , dar nėra surašytos tėmos ir panašiai , tačiau iki rytojaus viskas bus .. [ Svarbu ] : Iškilo nedidelė klaidelė , per kuria neiną užsiregistruoti į forumą , tad jai norit užsiregistruoti , kvieskite mane į skype : tadas.ukm , pateiksite duomenis , o aš jus užregistruosiu , forumas yra '' IPB '' , bei sulietuvintas , tačiau nepilnai , rangai sudaryti , viskas ką mano manymu reikėjo su photoshopint'ą , jai turėsit pasiūlymu , galėsite juos pateikti forume , yra šaukykla , pilnai nedabaigta , bet jau naudotis galimą.

INFORMACIJA APIE DARBUS.

Bus daug darbų , taxi I firmą , taxi II firmą , policijos depertamentas , ir panašiai . Na prie darbų dar rankų nepridėta , todėl kad reikia dar truputį padirbėti prie sistemų , bei mapp darbų . Kaip žinoma bus '' Slaptieji agentai '' , tai pareigūnu paukštinimas , jie dirbs su '' Infernus / SuperGT '' , ir gaudys nusikaltelius mieste , bei už jo ribų , matuos greitį , bei tikrins narkotikus.

INFORMACIJA APIE KOMANDAS.

Jokių /tp komandų nebus , norint nusigauti į kitą miestą , galimės naudojantis keltų , tesiog prieisite prie vandens uosto , kurį bus galimą surasti panaudojant komandą /gps , užlipti ant ''CH'' , be parašyti /Keltas , išmes miestus , kuriuos pasirinksit , įlipsit į automobili , ir įvažiuosit į keltą , ir perplauksit į kitą miestą.

ORO UOSTAS

Oro uostas , bus toks , į belekokį miestą galimės nuskristi , už 2500 Tūkstančius , bei tik nuo 5000 XP.

Čia aprašytą minimaliai , sekite naujienas tinklalapije , www.sfr.lt - www.sfr.lt/forumas. Pagarbiai SFR administracija - Ernis_Bryant / Amigo_A

Atrankos į IV administratoriaus post'ą , direktorius , moderatorius , bus daromas tada , kaip tinklalapis pasieks 70 Žaidėjų. IV administratoriaus statusas , bus suteiktas tik vienam žaidėjui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...