Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Samg.eu|San Andreas Miestų Gyvenimas 0.3e Klientas! Jau šiandieną!


maxaidas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4212 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,taigi noriu pristatyti vieną galbūt tyliausių projektų Samg.eu,jau šiandiena 20valandą bus paleista vieną gerūjų modifikacijų.

Aprašymo Turinys:

1.SAMG.EU.

2.Žaidėjų nuomuonės.

3.Serverio Progresas.

4.Papildoma Informacija.

SAMG.EU

Su SAMG.EU nuo pat pradžių, ir iki pat galo! Būtent taip šneka apie šį serverį ištikimiausi šio serverio žaidėjai. Serveris dar nestartavęs, startas atkeltas! Bet žaidėjai mūsų nepalieka. Kodėl jie gi mūsų nepalieka? O gi todėl, kad mes dirbame dėl mūsų žaidėjų, kuriame tik dėl žaidėjų, mes jiems žadame unikualų gyvenimą. Šiame serveryje ( SAMG.EU ) viskas bus sukurtą Real-Life formatu.

Šiame SA-MP serveryje bus atvaizduojamas kuo realesnis gyvenimas, kuriame bus daug nusikalstamos veiklos Gaujų karai, narkotikų kontrabandininkai, dažni vakarėliai beabėjo serveryje.

Aptariant visą SAMG.LT SA-MP serverio gyvenimą, galime pasakyti, jog šio serverio miesto gyvenime yra didžiulė galimybė nugyventi gyvenimą kaliūzėje, viskas priklausys tik nuo to, kaip tu pradėsi savo gyvenimą, ar prisijungsi prie teisėsaugos pusės ir dirbsi kaip švarus pielietis ar gyvensi kaip nusikaltėlis ir galų gale pateksi į kaliūzę ar įkursi savo gauja! Bet kaip ir kiekvienam gyvenimę tau reikės draugų, kuriuos tu pasirinksi pats jie gali būt ir iš teisėsaugos pusės, kurie tau padės vygdyti nusikalstamą gyvenimą. Tačiau ar lemta tau tapti nusikaltėliu ? Šiame serveryje tu galėsi būt kuo tik nori taip atvaizduosi tikrąjį gyvenimą, tiesiog nenuleisk rankų ir stenkis. Šio serverio sistemos bus vertos didelio dėmesio sistemos darys SAMG.EU gyvenimą tikroviškesnį ir įdomesnį nei atrodo iš šono.

Žaidėjų nuomuonės

Na tai kviečiu visus užeiti IP:77.241.202.3:8011

INFORMACIJA APIE SERVERY BUS PAPILDYTA.

  • Neigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4212 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...