Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi :) Taigi sumasčiau prisistatyti.

Esu Austėja nors mane dažniausiai vadina Stėja. Gyvenu Kaune ir man yra 15 metų.

Mėgstu aš daug ką :D Muzika, dainuoti, piešti, filmus žiūrėti, kartais ką nors pažaisti ar tiesiog pabendrauti būti su draugais.

Taip pat mėgstu gamta ir manau ,kad ji neatsiejama gyvenimo dalis.

Gamtoje mėgstu ir pažvejoti ir pažaisti :D

Nemėgstu rūkalių, girtuoklių :D

Savotiškai mėgstu pralinksminti žmones - man humoras yra gyvenimo dalis, nes šiaip pamasčius gi visą laiką pesimistas nebūsi :taika:

Taigi šiame forume tikiuosi sutikti gerus, draugiškus, mielus žmogeliukus su kuriais kartu diskutuosime įvairiose temose.

Tai tiek :)

211522395ce86cee1f60237c9f6bc761985.jpg

Redaguota , nario Nikitac
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
c95b489fe36070b48fa78a4cc8599124203.png
  • Parašė po 5 mėnesių...

Šitam forume ir merginų yra? :D Keistoka sakyčiau. Labas :)

Vienas pastebėjimas, pasirodo, kad ir šitam forume galioja "ne*isusių šunų teorija" :D

Kad ir kokia teorija bebūtų, man yra juokingiausia kai ateini i kokį samp serverį ir rašo : Ieškau panelės, esu turtingas susidomėjusios /sms man. Tik rimtai draugystei" .... Arba tik pamato panelę iškarto kaip musės prie *ūdo supuola ir peršasi.

• Teigiamai 3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4358 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...