Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4625 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki senai bebuvau nežinau kaip gyvuojat per mokslus labai užsidariau sunkoka išgaudyt laisvo laiko nepykit :D bet norėčiau paklaust tokio kaip ir patarimo ka man daryt? aš retkarčiai rukydavau ir jai buvau apie tai užsimines ir jin pradėjo vėl rukyt na kai per daug ruko panos irgi nelabai patinka man ir ka man tokiu atveju daryt kaip elgtis su ją? nekreipt dėmesio ar kažka jai sakyt? dėkui už patarimus

ufntitled1.jpg

300 pranesimu - completed

5rep - completed

http://saskaita.5a.lt/?id=yonsyhs7nqnny ... 60gqv12hhw Spausk ir pasiimk savo nuoroda su kuria galėsi darytis lengvus pinigus :)

(redaguota)

Na jin man patinka ir nežadu jos mest kad jin ruko tik nelabai patinka man tas jos rukymas :/

Tiesiai sviesiai ir paklausk ar tau patinka draugaut su rukaliais ? Jei atsakymas taip, sakyk kad meti rukyt ir sakyk jei nori kad pradeciau vel rukyt prasau mest ta cigaretka kitaip nesusisnekesim. :lol:

O jei sakys kad mums abiem geriau kai tu nerukai, sklek: isivaizduoji kaip butu gerai jei ir tu nerukytum? :D

Bet cia truputi stupid idea, sendien nemiegojes... :lol:

Redaguota , nario BoQsc

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4625 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...