Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5022 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi suklestėją pilni vaikų šie trys projektai http://www.jailas.lt , http://www.ecs.lt ir http://www.cs.lt kurie yra išlaikomi vaikų kišenpinigiais.

Kas įdomiausia, kad savininkas yra vagis ir aferistas. Aivaras toks jo vardas, jis apgaudinėja fortumo.com ir žaidėjus žaidžiančius jo projektuose.

O ką jis daro? taigi jis UnBan sistemoje parašęs jog atsibaninimo kaina yra 1lt, visur taip rašoma, o nuskaičiuoja 3lt. tai tęsiasi jau ~2 metus jailas.lt projekte, jam buvo rašyta į skype daug kartų kad jei nustato tokią kainą tai ir parašytų webe, tiesiog duoda block ir tuo pasibaigia. Ir taip vagia/renka pinigus iš vaikų. Nežinau kur kreiptis ar į pačia fotumo.com kad stabdytų jo veiklą šito afersito ar ką daryt.

Gal jis ir kitur taip vagia, apgaudinėja visus, nežinau. Pakolkas esu radęs tik šitą aferizmą. Skleiskit šitą žinią visiems! Tegul žino kas jis per vienas VAGIS !

Redaguota , nario pukuotukas951

Visų pirmą tai pateik įrodymų.

Jis yra vagis ir aferistas, vos pamatęs kad paviešinau jo apgaulę iškart išsigandęs tinklapį pakeitė kainą, kad kainuoja 3lt, bet nespėjo, turiu įrodymų, o tuo labiau išklotinėse.

Kaip rodė tinklalapį, čia atsibaninimo kaina, tekstas ....

d3f19be8ce372f4cca649ca06052b11c97.png

Išklotinės nusiuntus sms žinutę:

b99723768a0fa875ee8f9202be17201e995.png

tai va, prašom. Tegul žino visi koks svolačius ir vagis yra jisai!

Sveikas, ''Kiskiukas512''.

Gal biski vakar susiparinai pamates, kad ne viena bana tau esu uzdejas? Nusiuntei SMS ir pamatei kad ne vienas ban tau yra uzdetas, kad neatsibanintum? Tai nusprendei apsiverkt forumuose ir apsmeizt mane?

Aferistas? Vagis? Gal reikejo kalba pradet nuo saves kas per vienas esi, ka darai, kiek zmoniu esi apgaves ir t.t.?

Nemanau, kad pasakysi. Todel trumpai as paaiskinsiu situacija:

Tai va sis zmogus ''Kiskiukas512'' IP: 78.62.98.134 serveriuose nusiperka admin ir apsimeta serveriu kureju ir skelbiasi, kad parduoda adminus visam laikui uz 10lt. Sia veikla bent jau mano serveriuose vygdo maziausiai metus, nuo jo nukentejo daug zmoniu. Garantuoju, kad nevien mano serveriu zaidejai yra nukenteja nuo taves. As jam maziausiai 10 kartu admin esu nuemes, jis vel atsibanina ir nusipirkes admin daro ta pati. Per ta laika daug gavau i skype zinuciu zmoniu kurie yra nuo taves nukenteja.

d5db3436571375856eeb7fb0121d0263936.png

Manau atsilieps daugiau CS projektu savininku kurie yra nukenteja nuo sio mulkio.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5022 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...