Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5007 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Noriu pasiūlyti įdiegti į forumą funkciją "prikelti temą".

Kartą į 24h temos autorius galės prikelti savo temą paspaudus kažkokį tai mygtuką. Lygiai toks pat dalykas yra ir phpfusion-lt.com ar hlds.lt

Manau ši funkcija būtų labai naudinga ir žymiai sumažintų tokių pačių temų kūrimą kelis kartus.

ibjNVxb7SSYUOe.jpg

Sveiki visi,taigi pasiūlysiu savo įdėja kaip galima lengvai ir nesunkiai sukurt grupės ir kad jos čia atsirastu nežinau ar dominus čia jas darys o gal bus įdėjos mintis panaši kaip dominus nors kaip dominus kurs ar nekurs tai visiškai nežinau.

Taigi pradėkime manau būtų galima grupės pvž, SuperGames.lt Fanai padaryti tokia grupė kaip moderatoriai.

Tarkim jei pas moderatorius rašo ten po jų nickais žaliai Moderatorius tai jei butu grupė rašytu SuperGames.lt Fanas ir butu spalva kitokia aišku jei būtų grupė žmogus neturėtu teisiu tiesiog čia tokia įdėja kuria pravers,o jei kur moderatorius ten baneris ar kaip ten jis vadinas rašo Staff tai jei butu grupės narys rašytu Fanas Asas ar kažkas nu tikiuosi supratot mano minti,šita įdėja siūlau nes nusimanau apie IPB nemažai,tad manau šia įdėja įgyvendins,nes manau dominus irgi moka grupės sukurt ir t.t :)

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Siūlau, kad žaidimų (pvz. Counter-Strike) žemėlapiai būtų surūšiuoti į kategorijas, kad kitiem būtų daug lengviau juos surasti. Kategorijos būtų tokios:

35hp;

aim;

as;

awp;

bhop;

cs;

de;

deathrun;

dm;

fy;

fm;

fun;

hns;

gg;

jail;

ka;

kz;

mini;

scout;

sj;

surf;

zm;

Ir dar viena kategorija būtų "Kiti", žemėlapiams kurie nepapuola nei į vieną išvardintą kategoriją.

Mano nuomonė tai tokia, kad jeigu žmogus užsiregistravęs ir čia diskutuoja, platina savo svetainę ar serverį ir t.t, tai jam ir reikėtų tos funkcijos, o tiem, kurie ateina užsiregistruoja pareklamuoja serverį ar dar ką ir išeina tai tikrai jiems nereikia tokios funkcijos, jeigu ir būtų ta funkcija aš garantuoju, jog jie ta funkcija nesinaudotų ir taip pat kurtų taip pat ne po vieną ir ne po dvi tokias pačias temas.

❤️

Mano nuomonė tai tokia, kad jeigu žmogus užsiregistravęs ir čia diskutuoja, platina savo svetainę ar serverį ir t.t, tai jam ir reikėtų tos funkcijos, o tiem, kurie ateina užsiregistruoja pareklamuoja serverį ar dar ką ir išeina tai tikrai jiems nereikia tokios funkcijos, jeigu ir būtų ta funkcija aš garantuoju, jog jie ta funkcija nesinaudotų ir taip pat kurtų taip pat ne po vieną ir ne po dvi tokias pačias temas.

Visiškai sutinku, bet kažkam nauda bus. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5007 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...