Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

sGames.png

Truputi maziau primityvus logo, labai nesistengiau taciau zadu patobulinti.

Versija:0.3 (+0.1) (56 sluoksniai)

Maziau suspausta kokybe:

https://dl.dropbox.c....3/sGames1.png(842 KB)

Versija:0.2

sGames1.png

Maziau suspausta kokybe:

https://dl.dropbox.c.../0.2/sGames.png (768 KB)

Versija:0.1

sGames1.png

Versija 0.1

Maziau suspausta kokybe:

https://dl.dropbox.c...0.3/sGames1.png (688 KB)

Info:

Logo versija: 0.1 - 2012.09.20

Logo versija: 0.2 - 2012.09.20

Logo versija: 0.3 - 2012.09.23

Logo versija: 0.4 - 2012.**.**

Autorius: BoQsc (aka mazius123)

Naudotos programos:

• wilber.pngGimp.

Redaguota , nario BoQsc

(redaguota)

Atnaujinta: Versija:0.3 (+0.1). Vertinit, kritikuokit ;D ir aciu uz komentarus.

Cia dar tik pradzia, zadu patobulinti nestabilius konturus, spalvas, padaugintus efektus, perpiesti kaika , pritaikyti logo kitoms spalvoms (balta),galbut isplesti i mega hd kokybe. :lol:

O gal man isvis nebesistengt? :blink::lol: palieku jums sprest.

Redaguota , nario BoQsc

sGames.png

Truputi maziau primityvus logo, labai nesistengiau taciau zadu patobulinti.

Versija:0.3 (+0.1) (56 sluoksniai)

Maziau suspausta kokybe:

https://dl.dropbox.c....3/sGames1.png(842 KB)

sGames1.png

Maziau suspausta kokybe:

https://dl.dropbox.c.../0.2/sGames.png (768 KB)

Versija:0.1

sGames1.png

Versija 0.1

Maziau suspausta kokybe:

https://dl.dropbox.c...0.3/sGames1.png (688 KB)

Info:

Logo versija: 0.1 - 2012.09.20

Logo versija: 0.2 - 2012.09.20

Logo versija: 0.3 - 2012.09.23

Logo versija: 0.4 - 2012.**.**

Autorius: BoQsc (aka mazius123)

Naudotos programos:

• wilber.pngGimp.

Kam tu keli , norės administratorius pats paprašys , kad nupieštumėt . Ir šiaip logo atrodo visi itin vaikiški.

(redaguota)

Kam tu keli , norės administratorius pats paprašys , kad nupieštumėt . Ir šiaip logo atrodo visi itin vaikiški.

Paskutinis logo 0.3 butent yra pagrindinis, pasako visa tiesa apie foruma, logo yra vaikiskas nes to ir sekiau kadangi 80-90 proc sito forumo lankosi tik 8-16 :D.

Ir ju ismintis perziangia visas linijas ir griovius :lol: , daug nuotykiu buve siame forume bet gaila kad visi kuriuos sutikau neturejo pilno issilavinimo. :lol:

Redaguota , nario BoQsc

Paskutinis logo 0.3 butent yra pagrindinis, pasako visa tiesa apie foruma, logo yra vaikiskas nes to ir sekiau kadangi 80-90 proc sito forumo lankosi tik 8-16 :D.

Ir ju ismintis perziangia visas linijas ir griovius :lol: , daug nuotykiu buve siame forume bet gaila kad visi kuriuos sutikau neturejo pilno issilavinimo. :lol:

O ko tu daugiau tikiesi? Yra žmonių kurie turi darbą ir kitokių svajonių negu sedėti prie pc ir laužyti pirštus. Bet logo , senojo phpbb forumo buvo daug geresnis nei dabartinis. O šiaip pats piešk kažką rimtesnio atrodys gražiau:)

• Parašė po 2 mėnesių...
(redaguota)

Prajuokinai Vaidai mane, tau gi pačiam 16 metų, pasakyk ką tu čia bandai išrast su savo ta išmintim ? :kiets:

Redaguota , nario HuInE.TxT
  • Teigiamai 2

http://Www.Taboras.Tk | http://Www.Play-CS.LT

Administracija.

Kontaktiniai duomenys (skype) : huine113

(redaguota)

Prajuokinai Vaidai mane, tau gi pačiam 16 metų, pasakyk ką tu čia bandai išrast su savo ta išmintim ? :kiets:

O tu man parasyk ka norejai pasakyt tuom savo temos post'u. Nereikia man priminti kiek man metu, as pats zinau tikslia savo gimimo diena, menesi, galbut netgi metus ir jei atsirastu toks zmogus, per klaida, kuris susidometu kiek man metu suejo po 8 metu kolukio fermos apdirbimo naujam sezonui. Tai as manau, kad jis tiesiog negaistu savo brangaus laiko rasant zinute o tiesiog nubegtu pasisveciuot pas dar nesena jauna moteri vardu kontakto forma.

Ir apskritai koks tolkas prikelineti 3 men. tema? kad galetum padet nauja stambu riebu sh ir uzsimest savo tuos juodus tamsius akliaus akinius?

Na matosi is juodu akiniu dengenciu akis kad nori pasidalinti savo ismintim, tai prasom rezk. duok kritikos, paziuresim kiek procentu blaiviu minciu bus vakume.

Ir kol nesi igijas daktaro laipsni uz zmogaus psichologija, nezemink zmogau jei nenori kad jis pradetu zeminti tave, patikek nera tokio zmogaus kuris nemoketu daryti tokio zemo dalyko kaip nelogiskas apstumimas vidury baltos dienos.

Gal nesu jau toks protingas taciau, mano mastymas kas 2-3 men keiciasi is pagrindu, ismokstu kazko naujo ir nesedziu vietoje kaip tai atrodo kazkam, meginu lavinti tai kas dar nera islavinta iki siol. Taip gal man ir nesiseka mokykloje ir nesireiskiu ten perdaug taciau visgi dar turiu kazkokiu tikslu siame gyvenime pries mokyklas neturiu nieko pries nes juose galima sakyti ismoko gyvenimo/tam tikro dalyko pagrindu, bet mokykla taves niekada nepadarys unikaliu zmogumi, sprendziant tapati testa su dar 20 tokio pat lygmens zmonemis tai tikrai akivaizdu, galbut ir busi vienas is geriausiai issprendusiu testa, taciau ir liksi tame suspaustam kvadrate tarp gerai issprendusiu ir truputi prasciau issprendusiu identisku zmoniu.

Manau nemazai nukrypau nuo temos taciau reikejo atsakyti i labai gerai pazystamo "draugo" aka klasioko komentara.

Redaguota , nario BoQsc
  • Teigiamai 1

(redaguota)

O tu man parasyk ka norejai pasakyt tuom savo temos post'u. Nereikia man priminti kiek man metu, as pats zinau tikslia savo gimimo diena, menesi, galbut netgi metus ir jei atsirastu toks zmogus, per klaida, kuris susidometu kiek man metu suejo po 8 metu kolukio fermos apdirbimo naujam sezonui. Tai as manau, kad jis tiesiog negaistu savo brangaus laiko rasant zinute o tiesiog nubegtu pasisveciuot pas dar nesena jauna moteri vardu kontakto forma.

Ir apskritai koks tolkas prikelineti 3 men. tema? kad galetum padet nauja stambu riebu sh ir uzsimest savo tuos juodus tamsius akliaus akinius?

Na matosi is juodu akiniu dengenciu akis kad nori pasidalinti savo ismintim, tai prasom rezk. duok kritikos, paziuresim kiek procentu blaiviu minciu bus vakume.

Ir kol nesi igijas daktaro laipsni uz zmogaus psichologija, nezemink zmogau jei nenori kad jis pradetu zeminti tave, patikek nera tokio zmogaus kuris nemoketu daryti tokio zemo dalyko kaip nelogiskas apstumimas vidury baltos dienos.

Gal nesu jau toks protingas taciau, mano mastymas kas 2-3 men keiciasi is pagrindu, ismokstu kazko naujo ir nesedziu vietoje kaip tai atrodo kazkam, meginu lavinti tai kas dar nera islavinta iki siol. Taip gal man ir nesiseka mokykloje ir nesireiskiu ten perdaug taciau visgi dar turiu kazkokiu tikslu siame gyvenime pries mokyklas neturiu nieko pries nes juose galima sakyti ismoko gyvenimo/tam tikro dalyko pagrindu, bet mokykla taves niekada nepadarys unikaliu zmogumi, sprendziant tapati testa su dar 20 tokio pat lygmens zmonemis tai tikrai akivaizdu, galbut ir busi vienas is geriausiai issprendusiu testa, taciau ir liksi tame suspaustam kvadrate tarp gerai issprendusiu ir truputi prasciau issprendusiu identisku zmoniu.

Manau nemazai nukrypau nuo temos taciau reikejo atsakyti i labai gerai pazystamo "draugo" aka klasioko komentara.

That. was. some. fucking. serious. IN.YOUR.FACE.BITCH. post... :blink:

O baneris tai man labai gražiai atrodo, tik galbūt nelabai derintūs prie forumo, bet čia jau reiktų uždėt ir žiurėt. Maladiec padirbėjai :)

Redaguota , nario .lukonic`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...