Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Team Fortress 2: KARAS!


Rezidentas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5237 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Artėjant šventėms, "Valve" nusprendė palepinti jų žaidimo "Team Fortress 2" gerbėjus, paskelbdami "WAR!" Atnaujinimą.

Pirmąją atnaujinimo dieną, oficialiame "Team Fortress 2" blog'e buvo paviešintas paslaptingas komiksas: (Jį galite paskaitinėti paspaudus čia) Jame matome, kad "Administratorė" Yra nepatenkinta kai susidraugauja dvi klasės: kario (Soldier) ir naikintojo (Demoman). Iškart po šio komikso paskelbimo, forumuose buvo spėliojama ir nagrinėjamas kiekvienas komikso langelis. Buvo prieita išvada- naujasis atnaujinimas bus skirtas dvejoms klasėms (T.y- Soldier, Demoman).

Antrąja dieną visi "Team Fortress 2" gerbėjai džiūgavo, nes buvo oficialiai paskelbtas atnaujinimas, bei paslaptingasis papildomas ginklas tai klasei, kuri nužudys daugiau "buvusių draugų" per šią atnaujinimo savaitę (T.y.Soldier>Demoman=Soldier gauna naują papildomą ginklą.).

Trečioji diena taipogi buvo kupina siurprizų: buvo paskelbta kiek karių ir naikintojų buvo nukauta kovos lauke. Skaičiai buvo milžiniški: nukautų karių: 1,290,988, nukautų naikintojų: 1,390,017.

Taipogi buvo paskelbtas "Propagandos" konkursas, kuriame reikia sukurti plakatą, paveiksliuką, ar tiesiog šūkį, kuris palaikytų tam tikrą klasę. Prizai tikrai labai viliojantys žinant "Valve" dosnumą-

Pirmoji vieta- vienintelis, geriausias nei kada nors, unikalus, prestižiškiausias dalykėlis, kurį galima gauti "Team Fortress 2" pasaulyje, ir jis bus pavadintas laimėtojo sugalvotu vardu!

Antroji ir trečioji vietos- nebus toks "kietas" prizas, bet taipogi vieninteliai, bei ypatingi (bet netokie geri) dalykėliai.

O likusieji 25 geriausieji gaus MANN CO (Team Fortress 2 ginklų tiekėja) specialų prizą- dėžę.

Ir vienas laimingasis, kuris gaus Gabe'o Newell'o palaikymą, gaus krūvą taškų jo mylimai klasei.

Šis konkursas vyksta tik iki trečiadienio 09.12.16 (Amerikos laiku), taigi paskubėkite, pieškite ir palaikykite savo mylimą klasę!

Buvo paskelbtas ir didelis ir labai žaidėjų lauktas atnaujinimas, kuriame pagaliau galėsime panaudoti gautus ginklų dublikatus. Kaip? Nuėję į savo "loadout" skyrių, pamatysime naują lentelę su užrašu "Crafting". Įdėsime ingredientus, panaudosime receptą, ir pasigaminsime norimą ginklą, kepurę ar dar kokį dalykėlį Plačiau čia. Tai pat, antroji komikso dalis apie Saxton'ą Haile'į.

Pasak Robin'o Walker'io atnaujinimas mus pasieks Gruodžio 17d., o iki tol, dar daug kas neatskleista, taigi sekite naujienas "WAR" laikraštyje:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5237 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...