Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiandien žaidimų leidėjai, Activision, patvirtino, kad pirmojo asmens šaudyklės, Call of Duty: Black Ops II, PC versija nebus palaikoma Windows XP operacinėje sistemoje. Kompanija oficialioje žaidimo internetinėje svetainėje pasidalino minimaliais PC reikalavimais šiam žaidimui.

Ten parašyta, kad Call of Duty: Black Ops II veiks tik Windows Vista arba naujesnėse operacinėse sistemose. taip yra todėl, kad Windows XP nepalaiko DirectX11 grafinės tvarkyklės, kurią naudoja patobulintas Black Ops II grafinis varikliukas.

Kiti minimalūs reikalavimai PC platformai, norint žaisti Call of Duty: Black Ops II:

Operacinė sistema: Windows Vista SP2 arba Windows 7;

Procesorius: Intel Core2 Duo E8200 2,66 GHz arba AMD Phenom X3 8750 2,4 GHz;

Operatyvioji atmintis: 2GB 32-bit OS arba 4GB 64-bit OS;

Vaizdo plokštė: Nvidia GeForce 8800GT 512MB arba ATI Radeon HD 3870 512MB.

Activision teigia, kad pateikti techniniai reikalavimai PC leis Call of Duty: Black Ops II veikti sklandžiai, nes žaidime įdiegtas naujas Black Ops grafinis varikliukas, leidžiantis optimizuoti energijos sąnaudas bei pagerinti grafiką.

Call of Duty: Black Ops II planuojama išleisti jau lapkričio 13 dieną. Todėl serijos gerbėjai dar gali spėti atnaujinti savo operacines sistemas.

pcgames.lt

76561198021428691.png

Aij man rami galva mano medinis kompas ir xp tai kaip sakė samp lošia ir kitus žaidimukus :D

O kalbant apie windows 8 tai yra grynas šudas jau geriau naudosiu windows 7 negu 8 nes windows 8 valdymas hujovas ir pačios sistemus durnos.Krc ten visokiu tehcnologiju prikišta tik

O kalbant apie Windows 7 groži tai pritariu nes beveik tas pats kaip su windowsu xp tik skyrias keliais ten dalykais ir išvaizda o šeip manau beveik tas pats.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

• Parašė po 2 savaičių...

Aij man rami galva mano medinis kompas ir xp tai kaip sakė samp lošia ir kitus žaidimukus :D

O kalbant apie windows 8 tai yra grynas šudas jau geriau naudosiu windows 7 negu 8 nes windows 8 valdymas hujovas ir pačios sistemus durnos.Krc ten visokiu tehcnologiju prikišta tik

O kalbant apie Windows 7 groži tai pritariu nes beveik tas pats kaip su windowsu xp tik skyrias keliais ten dalykais ir išvaizda o šeip manau beveik tas pats.

Pagal mane, WINDOWS XP yra geriausi šiuo metu windowsai, su jais ir patogu ir yra paprasta naudotis :)

graphic.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4994 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...