Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5071 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi norėčiau rimtos nuomonęs kur kurti serverį ( serverio tipas bus RPG ) galit siūlyti belekokius miestelius miestus tik ne SF, bei norečiau kad prie pasirinkto atsakymo duotumėt IR SVARIUS ARGUMENTUS KODĖL TEN, o ne pvž: Las Venturas nes ten mažai servu, mažai tai gal ir mažai bet kuo ten geriau? žinau kad temu apie tai daug, bet man neidomu, noriu rimtu nuomoniu su argumentais.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Na kiek matau visi Ls sakot, na aš ir galvoju, galvojau apie jūsų minima Red County ( prie ls miesteliu kaimeliai ) bet ten nelabai RPG'ui... Šiaip pamačius Las Venturas nusisekima su LV miestu ir zinant kaip galima gražiai padaryti ten viska tikrai gal ir noretusi tenais... bet vat... Na sakykit kiti savo nuomone dar vis klausau.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Na kiek matau visi Ls sakot, na aš ir galvoju, galvojau apie jūsų minima Red County ( prie ls miesteliu kaimeliai ) bet ten nelabai RPG'ui... Šiaip pamačius Las Venturas nusisekima su LV miestu ir zinant kaip galima gražiai padaryti ten viska tikrai gal ir noretusi tenais... bet vat... Na sakykit kiti savo nuomone dar vis klausau.

Las-venturas serveriui tikrai pasisekė.. Per kelias sekundes apie 180 žmonių surinko, bet ir užlūžo. :|

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...