Peršokti į turinį

Virtualus f1 čempionatas - rfactor


sebas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4101 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

  • Parašė po 3 mėnesių...

Turbūt dauguma jaunosios kartos lankytojų esate žaidę rFactor, bet ar kada nors pagalvojote kaip įdomu lenktyniauti prieš kitus žmones ?

rFactor buvo išleistas 2005 metais, lapkričio mėnesį. Netrukus žaidimui pasirodė nemažai modifikacijų - pradedant F-1, baigiant WRC. Dauguma virtualaus sporto mėgėjų iš senojo F1-Challenge "perėdo" ant rFactor.

Praėjo jau 7 metai, tačiau šį žaidimą dar vis žaidžia daug žaidėjų iš viso pasaulio. Kadangi ši naujiena labiau skirta F-1, tai verta paminėti, kad dauguma F-1 simuliatorių mėgėjų dar vis renkasi šį puikų žaidimą, o ne puikią grafiką turinčius Codemasters žaidimus.

Kas dar neturite rFactor ir nieko nežinote apie jį, šiek tiek paaiškinsiu. Įsijungę žaidimą jūs susikursite savo vartotoją. Susikūrę vairuotoją jūs turėsite nusipirkti automobilį, nes kitaip negalėsite varžytis su kitais pilotais.

Kaip jau ir minėjau, rFactor žaidžia daug žaidėjų iš viso pasaulio. Šis žaidimas taip pat labai mėgiamas ir dėl to, jog netrukdomi "lag'ų" jūs galite artimai kovoti su kitais pilotais online režimu. Kaip suprasti artimai ? Galite varžovą lenkti visiškai nesujaudindami, kad per didelį atstumą išstumsite savo varžovą iš trasos (Tai pasitaikydavo F1-Challenge žaidime).

Mane patį labai patraukė ši SimRacing'o manija ir aš nusprendžiau sukurti savo nuosavą F1 turnyrą. Pradžia buvo labai sunki, juk naujas turnyras, kas norės jam dalyvauti? Juk žmonėms reikia užtikrintumo, kad tas turnyras bus ne vienadienis (tokių turnyrų anksčiau būdavo labai daug). Visgi, nepaisydamas kai kurių žmonių atkalbinėjimų su savo kolega ne tik virtualiame, bet ir realiame gyvenime nusprendėme pradėti čempionatą. Pirmas sezonas praėjo sklandžiai ir be nuopolių, nors ir darėme pertrauką. Šiuo metu važiuojame jau trečiąjį sezoną ir pradėjome jausti dalyvių stygių.

Taigi, kviečiu jus visus prisijungti, tikrai maloniai praleisime laiką. Visą informaciją rasite http://www.f1taure.lt.

skype : martez00

Tikiuosi administracija bus supratinga, ir nepašalins šio pranešimo, visgi mano reklama nėra vien tik : "sveiki , ateikit čia". Manau gan išsamiai aprašiau ir nebūsiu apdovanotas temos ištrynimu. Dėkui už supratingumą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4101 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...