Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4665 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

[19] Paulius // nHN: Gerai tu pavarai kai skaičiau supergames. Mamą pasišaukė ;D

[19] (CR7): as?

[19] Paulius // nHN: Ne, aš ;D

[19] (CR7): Jis norejo isitinkinti ar mamike yra mano

[19] (CR7): Veilokas tu

[19] Paulius // nHN: ;DDDDDD

[19] Paulius // nHN: Mamyčiukas tu esi ;D

[19] (CR7): O tu *Myliu SuperGames.lt* ciulpikas esi *Myliu SuperGames.lt* tevas nuleid i burna kiekviena ryta vakara

[19] Paulius // nHN: Bet žinojai, koks tu dūxas? Kai su merga būsi irgi mamą šauksi, skambysi ir sakysi, kad kelnes numovė? :D

[19] (CR7): *Myliu SuperGames.lt* nesnekek smirdi ble

[19] Paulius // nHN: [19] Paulius // nHN:

<<< Bet žinojai, koks tu dūxas? Kai su merga būsi irgi mamą šauksi, skambysi ir sakysi, kad kelnes numovė? :D

[19] (CR7): Tai tu sakysi mama man bernas nuvove kelnanias

[19] (CR7): man nors merga

[19] (CR7): o tau *Myliu SuperGames.lt* bernas

[19] (CR7): Tarp duxhu gimei tarp duhu liski ir tave duxhai duxhina

[19] Paulius // nHN: Bet kai tu dūxas, tu šnekėt išmok vaikeli, su bernais dulkinies ant kikvieno kampo, gal vieną dieną ir su ožka išbandysi vaikeli. *Myliu SuperGames.lt* suaug, mamą kviečiais, mamyte, iškepk blynų..

Po viso šito iškart gavau blocką.

Temos autoriui duodu iki 00H sustvarkyti šios temos cenūzrinius žodžius, juos užslaptinti arba kitaip bus temos autorius įspėtas už keiksmažodžius, tarp turinio yra keiksmažodžių ne vienas ir tema bus užrakinta, arba tiks bus užrakinta.

Juokinga? Tu turbūt nesupranti humoro, čia tiesiog eilinis žmonių ginčas.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4665 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...