Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4670 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , čia kažkuria dieną tvarkinėjausi ir radau savo dežę yougioh kortų ir pagalvojau kam gi man jos reikalyngos. Tai yra mano nuo 1 Klasės rinktos kortos , su jomis jeu nebežaidžiu augą brolis, bet nemanau ar jis irgi žais ir išlaikys jas tokioi būsenoi kaip aš todėl noriu jas parduoti šiektiek informacijos:

Pradėsiu turbūt nuo svarbiausio dauguma kortų yra nuo mano laimėjimų turnyruose. Imdavau 1-2 vietas. 21-ieną kortą yra aplankaluose kurios yra extra rare , labai blizgios išskyriu porą kurios yra turbūt verčiausios: Dark Magician,Carrierroid(Ultra Blizgesys),Scapegoat(Blizga nerealei 2vnt.),Dark Magician(Kitoks),Soul Of Fire(Extra Blizgesys),Blue Eyes White Dragon(Super blyzgesys),Gene Warped'ai(Super blizgezys 3vnt.),Monster Reborn (Super Blyzgesys),Frostosaurus(ultimate blizgesys), Exodia master of the guard (super blizgesys),Card Destruction(Super blizgesys)

Yra mano deckas , B.Skull Dragon (Korta Suvaryta Super blizgesys). Yra Sudėtos Po 2-10 kortu į vieną aplankalą Jų tipai: Beast-warrior,trap cards,fairy,zombie,Dinosaur,Trap Blizgiai,Winged Beast,Spellcaster,Warrior(Tame aplankale monarchai:Kuraz,Caius,Granmarg,Zaborg,Thestalos,Mobius(Kuras Ir Caius Ultra blizgesiai,kiti tik vardai blizgus)),Spell Cards. Jeigu Įdomu kokios aplankuoluose rašykit pasakysiu. Mėlyni įdėklai blizgus yra 60~ mėlini tamsei paprasti 50~ . Yra labai daug paprastų kortų be blizgesio išviso tokių:198-nios. Su Blizgiais: 309. .Yra Deck'ui dežė , ir Star dust dragon dežė iš 5ds serijos.

Dėl Išsamenės informacijos skype: cs-st.turnyrai arba e-mail [email protected] , kartas nuo karto pažiurėsiu į šia temą ir atsakysiu į užduotus klausimus. Atsiskaitimo pristatymo budus sutarsime susiraše ,kad būtu bendras kompromisas ir be jokių apgaulių.

Kaina : Susitarsime ,jeigu susisieksite .

804ed16076b41d9cecff40801dac3c6c47.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4670 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...