Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SF Cops and robbers (En)


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Adress:66.85.149.2:7777

Players: 39/100

Ping:72

Mode: Cops and robbers

Map: San fierro

Daugiau info: sveiki visi taigi kaip supratote tai yra ne LT serveris... Taigi kaip matete kiti cops and robbers serveriai yra No DM T.y negalima zudyti kitu zaideju sis serveris isskirtinis tu gali kitus zudyti serveryje yra darbu kuriuos gali pasikeisti uz 5000$ nuvaziaves i city hall. Taigi tie darbai yra Rapist-tvirkintojas Kidnapper-grobikas Terrorist-teroristas Drug dealer-zoles dyleris Weapon dyler-Ginklu dyleris Mechanic-mechanikas Hitman-samdomas zudikas. Taigi yra daugiau darbu be reikia tureti exp tuos kuriuos isvardinau gali dirbti tik civiliai.Seip dar yra Policija,Paramedikas,F.B.I ir t.t... Daugiau apie darbus. Taigi tvirkintojai yra zmones kurie tvirkina kitus parasius /rape. Patarimas: Musk zmogu ar saudyk i ji ir pribek prie jo ir parasyk /rape. Geras dalykas apie tvirkintoja. parasius /rape tu uzkresi zmogu ZIV virusu kuris ji po biski zudys.Grobikas yra zmogus kuris grobe zmones tai yra mano megstamiausias darbas. Taigi jus turite nusipirkti virviu suristi zmogui jas pirkti galite vaziave i supa save jei nezinot kur tai yra rasykit /gps. Gps>Supa save.Taigi nusirpikote virviu kurios kainavo 1500$ tada einat prie zmogaus ir rasot /tie (vardas) arba tesiog /tie tada suris artima zmogu. poto randat koki nors motocikla ar masina ir rasot /kidnap zaideja isodins i masina ir jus galite daryti ka norit. Patarimai: kai jus pleset banka ir ateina koks zmogus jus ji suriskit ir laisvai pleskit banka poto pabekit :). Jei policija jus gaudo tai suriskit juos ir veziokit po miesta kol jie duos jum pinigu.

Apie terorista. Taigi teroristas yra galbut geriausias plesikas nes jis gali susprogidnti banko siena P.S jus turite susprogdinti siena norit apiplesti banka. Bobas pirksite Bomb Shop'e ji rasite parase gps arba prie wang cars. Patarimai: Vaziuokite prie zmogaus ir padekite bomba /plantc4 ir spauskite y ir sprogdinsite bomba. Geras dalykas apie terorista: Jis yra vienintelis zmogus kuris gali pirkti bombas.Zoles dylerio dar nepasirinkau nes nelabai supratau :| . Ginklu dyleris gali pardavineti ginklus parase /sellgun bet nebukite prie policijos nes tai prideda 2 zvaigzdutes. Na o ginklu id ieskokite google :D. Apie Mechanika. Jis gali taisyti masinas duoti jom nitro.. Bet tai jums nuims pinigu. Policija turi gaudyti nusikaltelius... Geras dalykas apie policija: Jus galite duoti elektros soka 5sekundem zaidejui parase /taze (vardas) tada greit rasykite /cuff (vardas) surakins zaideja ir tada /ar (vardas) nusiusite zaideja i kaleima. Nu o kitus darbus patys patyrinekite :) P.S Pamirsau papasakot apie darba Prostitute ji gali ciulpti penį parase /blowjob ;D vyru skinai irgi gali ciulpti !!! Daugiau apie serveri tai kai jus pleset parduotuve ar kazka jums atsiras animacija kad pleset seifa Pakolkas lietuviu yra mazai vienas kuri pazystu Dusk_Lopas ;D taigi prasau pakomentuoti jei nelabai patiko parasymas atsiprasau :( :sliap:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Piukius Aprašymas duosi ka nors ateisiu bū :kill: :kill: :kill: tinai?

*Myliu SuperGames.lt* tau į burną jis duos.Nevykėlis viska prašai iš pagr.adminų nes pats nemoki užsidirbt kaip neduoda iškart pradėdi rašyt nesamonės tokias kaip : šudas servas ir t.t :) butinai užsuksiu pažieti :)

Aprašymas geras :) Sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 10 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3974 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...