DmN

Kas padės duosiu visa sav +rep

Recommended Posts

Sveiki, taigi man reikia kreditų sistema sujungti su mysql. Kas galite man padėti? Naudoju Vivix sukurtą kreditų sistema.

if(dialogid == 547) //Jei dialogid bus lygus 1
  {
     if(response)
{
 if(listitem == 0)
 {
 if(playerDB[playerid][kreditai]<25)
 {
 SendClientMessage(playerid,YELLOW,"Jūs neturite 25 kreditų!");
 return 1;
 }
GivePlayerMoneyA(playerid,250000);
 SendClientMessage(playerid,YELLOW,"~~Nusipirkote 250000 LT");
 playerDB[playerid][kreditai]-=25;
 }
 if(listitem == 1)
 {
  if(playerDB[playerid][kreditai]<25)
 {
  SendClientMessage(playerid,YELLOW,"Jūs neturite 25 kreditų!");
 return 1;
 }
 SetPlayerScore(playerid,4000);
 playerDB[playerid][kreditai]-=25;
 }
 if(listitem == 2)
 {
  if(playerDB[playerid][kreditai]<100)
 {
 SendClientMessage(playerid,YELLOW,"Jūs neturite 100 kreditų!");
 return 1;
 }
 SavePlayerData(playerid,false);
playerDB[playerid][vip] = true;
new name[MAX_PLAYER_NAME],file[128];
GetPlayerName(playerid,name,sizeof(name));
format(file,sizeof(file),"saves/user/%s.ini",name);
dini_IntSet(file,"Vip",playerDB[playerid][vip]);
playerDB[playerid][viplaikas]+=43200;
 playerDB[playerid][kreditai]-=100;
 }
 if(listitem == 3)
 {
  if(playerDB[playerid][kreditai]<75)
 {
 SendClientMessage(playerid,YELLOW,"Jūs neturite 75 kreditų!");
 return 1;
 }
 ShowPlayerDialog(playerid,549,DIALOG_STYLE_INPUT,"Iveskite skin skaičių","Iveskite skin ID:","Pirkti","Atšaukti");
return 1;
}
}
if(dialogid == 549) //Jei dialogid bus lygus 1
  {
  if(!response)
  {
ShowPlayerDialog(playerid,547,DIALOG_STYLE_LIST,"Pirkimai už kreditus:","250000LT(25 kreditai)\n4000xp(25 kreditai)\nVip(100 kreditų)\nSkin pirkimas(75kreditai)","Gerai","Išeiti");
return 1;
}
  if(response)
     {
    new koks = StringToInt(inputtext);
  if(!IsNumeric(inputtext))
        {
        ShowPlayerDialog(playerid,549, DIALOG_STYLE_INPUT,"Pirkti skin","{347C17}Simbolis turi buti skaicius\nIveskite skin id","Pirkti","Atgal");
           return 1;
        }
  SetPlayerSkin(playerid,koks);
  playerDB[playerid][drabuziai]=koks;
  playerDB[playerid][kreditai]-=75;
  new msg[40];
  format(msg,sizeof(msg),"Jūs nusipirkote %i skiną",koks);
  SendClientMessage(playerid,YELLOW,msg);
  }
  return 1;
  }
}

Kaip man ją reikia pritaikyti Mysql ? Kas padės visą savaitę duosiu +rep

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.