Peršokti į turinį
Kesa

Pagalbos dėl dialogų :) +r3p

Recommended Posts

Sveiki, iškilo man problem nu pas mane yra toks scriptas:

if(dialogid == 6030)
{
if(response)
{
if(listitem == 0)
{
 if(GetPlayerMoneyA(playerid)<100)
 {
 SendClientMessage(playerid,RED,"Taksi paslaugos siūlymas kainuoja 100Lt.");
 return 1;
	}
GivePlayerMoneyA(playerid,-100);
new zin[256],vardas[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid,vardas,MAX_PLAYER_NAME);
format(zin,sizeof(zin),"{ffff00}[Taksi] Kažkur skubi? Neturi automobilio? Išsikviesk taksi {ffffff}/Sms %s",vardas[0]);
SendClientMessageToAll(RED,zin);
}
return 1;
}
if(listitem == 1)
{
ShowPlayerDialog(playerid,5455,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Taxi Vartų komandos","{FF0000}/ataxi {FFB000}-Atidaro Taxi vartus\n{FF0000}/utaxi {FFB000}- Uždaro Taxi vartus\n{FFB000}Arba tiesio galite prie vartų spausti {FF0000}[4]","Gerai","");

return 1;
}
return 1;
}

Bet tas if(listitem == 1) neveikia, kame bėda? padėsi +r3p :)

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį



Štai pataisytas kodas:

if(dialogid == 6030)
{
if(response)
{
if(listitem == 0)
{
 if(GetPlayerMoneyA(playerid)<100)
 {
 SendClientMessage(playerid,RED,"Taksi paslaugos siūlymas kainuoja 100Lt.");
 return 1;
  }
GivePlayerMoneyA(playerid,-100);
new zin[256],vardas[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid,vardas,MAX_PLAYER_NAME);
format(zin,sizeof(zin),"{ffff00}[Taksi] Kažkur skubi? Neturi automobilio? Išsikviesk taksi {ffffff}/Sms %s",vardas[0]);
SendClientMessageToAll(RED,zin);
return 1;
}
if(listitem == 1)
{
ShowPlayerDialog(playerid,5455,DIALOG_STYLE_MSGBOX,"Taxi Vartų komandos","{FF0000}/ataxi {FFB000}-Atidaro Taxi vartus\n{FF0000}/utaxi {FFB000}- Uždaro Taxi vartus\n{FFB000}Arba tiesio galite prie vartų spausti {FF0000}[4]","Gerai","");

return 1;
}
}
return 1;
}

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


patikrink ar šytas komandos idetos pas tave.

 Išsaugote ir įjungiate savo GameMode ir susirandate:

public Clear(playerid)
{

Po:

playerDB[playerid][banke]=0;


Dedate:

playerDB[playerid][alga]=0;




Susirandate:

public LoadPlayerData(playerid)
{



Po:

playerDB[playerid][banke] = dini_Int(file,"Money.Bank");



Dedate:

playerDB[playerid][alga] = dini_Int(file,"Alga");




Susirandate:

public SavePlayerData(playerid,bool:simple)
{



Po:

dini_IntSet(file,"Money.Bank",playerDB[playerid][banke]);



Dedate:

dini_IntSet(file,"Alga",playerDB[playerid][alga]); 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį


Komentuoti gali tik prisijungę nariai

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Sukurkite paskyrą mūsų forume

Registruotis

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite

Prisijungti dabar

  • Narių peržiūri šį forumą:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


  • SuperGames programele
  • SuperGames programele


×