Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

e-Sim Padėk Lietuvai !


iMusic

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4262 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Tai va, iškilo problemėlė mums su lenkais, viename, gan įdomiame, naršykliniame/strateginiame žaidime. Mums reikia kiekvieno lietuvio pagalbos norint atsikirsti lenkams, nes kai mes buvome juos okupavę, jie išgyveno tik padarę BabyBoom (Masiškas naujų žaidėjų atsiradimas).

Plačiau apie žaidimą:

e-Sim, Tai naršyklinis/strateginis žaidimas, panašus į erepuplik, tik čia daug geriau tai, jog jei tu ir turi savo kišenėje daug pinigų, tu žaidime nuo to stipresnis nebūsi. Čia visi yra lygūs ir tu negali laimėti žaidimo už tikrus pinigus. Šis žaidimas Login 2012 geriausio naršyklinio žaidimo konkurse surinko virš 2000 balsų!

"Tai pasaulinės strategijos naršyklinis žaidimas (Global strategy multiplayer browser game), kuriame žaidi kaip pasirinktos valstybės pilietis. Strategija, ekonomika, karas, politika, bendruomenės ir bendravimas - šis žaidimas apjungia viską.

Turime mes ir savo facebook puslapį:

"http://www.facebook.com/esimlt

Apie problemą ir Jūsų galimą pagalbą visai sLietuvai!

http://www.part.lt/img/d6b28f0c00a06490 ... eae438.png

Kaip matote, mes dar turime šiek tiek Latvijos žemių ir truputį Suomijos, tačiau apie jas galime jau pamiršti. Šiuo metu pagrindinė kova vyksta Lietuvos teritorijoje. Savo sostinės, Dainavos, jau netenkame, tuoj neteksim ir kitų svarbių regionų. Tačiau kiekvienas iš Jūsų, pradėjęs žaisti šį žaidimą, galite padėti Lietuvai nugalėti lenkus! Nebūkite abejingi ir neleiskite, kad mūsų šalyje įsivyrautų lenkų režimas! Įrodykit, kad mes esame geresni, stipresni bei vieningesni už juos.

Norėdami žaisti, užsiregistruokite per šį linką ir gausite 2 papildomus Gold (1 auksinio vertė yra 20 sLietuvos litų - taigi pradžiai jau tikrai nemažai.

http://e-sim.org/lan.19422/

Na o jei nenorite papildomo Gold ir galvojate, kad aš čia tik ieškau naudos, tai registruokitės tiesiog nutrynę ref linką ir padėkite 1800 tautiečių kovoje su lenkais!!!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4262 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...