Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Slimi Knife linksmas modas


PyPKjE

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Noriu visiems pristatyti viena linksmą Slimi.lt projekto serverį!

Pirmutine modifikacijos užduotis yra atnešti priešu komandos vėliavėle į savo baze (bet jūsų pačiu vėliava turi būti bazei, kad paimtumėt tašką už priešo vėliavėle).

Tarp ginklu, yra tik peilis. Prie prasidedant žaidimui, yra užduodamas klausimas, ir kiekvienas žaidėjas pasirenka savo moda.

35 HP Modas

Kiekvienas turi 35 hp, ir long-jump (neveikia jeigu turi vėliavėle). Tu gali atsistatyti savo HP bazėje. Priešu vėliavėle parodyta radare.

Klasiu Modas

Kiekvienas žaidėjas pasirenka savo klase žaidimui. Neimant HP, kiekvienas žaidėjas tai pat turi MP (mana). Mana naudojama įjungti specialioms komandoms (tiesiog reikia nuspausti mygtuka, kuris parodytas ekrane). Ir apie klases:

Guard (sargybinis)

Jis yra vėliavėles sargas, turi daugiau HP nei kitos klases. 100 HP ir Aura kuri gydo. Paėmus vėliavėle, jo greitis sumažėja. Gali stumdyti žaidėjus aplink save, gali šokinėti gan didesnius aukščius. Jo funkcijoms reikia surinkti manos.

Thief (vagis)

Naudojamas pavogti vėliavėle, tai greičiausia klase. Turi 35 HP, ir 280 greičio. Tai pat turi Long jump, ir gali sutraiškyti žmogų pašokant ant jo galvos. Jo speciali funkcija yra 'skraidymas', tai leidžia jam pašokti į orą gan daugiau nei įprastai.

Mage (Burtininkas)

Gali sukurti magiškus kamuolius, galima juos mesti į žaidėjus, ir jiems sumažėja HP. Nuspaudus specialios funkcijos mygtuką, kamuolys pasidaro didesnis ir didesnis (kuo ilgiau, tuo didesnis). Turi 35 HP ir normalu greiti, tai pat turi didesni pasipriešinimą prieš sargybinio mėtymo funkcija.

Mental (Protas)

Viena iš sunkesniu klasių, 50 HP ir 250 greitis, long jump, žaidėjams priėjus prie jo didėja MP, turi telepatiškas galias, su kuriomis galima pamatyti žaidėjo HP ir vėliavėle (kur jinai yra žemėlapyje). Susimastymo galia gali numušti priešininką žaidėja toliau (darant truputi žalos jam), tai yra labai efektyvu kaip yra nuodai, arba kraštas, nuo kurio jis galėtu nukristi. Laikius specialios funkcijos mygtuką, sustiprėja jėgos. Galima pagydyti žaidėjus. Jis gali susprogdinti burtininko kamuolius.

Slayer (Zudytojas)

Viena iš efektyviausiu klasių. 35hp, 280 greitis, niekas negirdi žingsniu, slaptas ir turi galimybe nužudyti priešininką su padvigubinta žala. Jeigu stovi vienoje vietoje, gali tapti nematomu trumpam laikui.

EXP Modas:

Kiekvienas žaidėjas atsiranda su 0 EXP ir pirmu leveliu. EXP kyla už kiekviena nužudymą (1+), pagrobimą (5+), atnešant savo komandos vėliavėle i baze (2+), ir pagrobiant priešininku vėliavėle (2+). Gaunant daugiau EXP, žaidėjas gauna nauju specialiu funkcijų (skilu), funkcijų aprašymas yra pačiame meniu.

1 Level - 0 EXP;

2 Level - 5 EXP;

3 Level - 20 EXP;

4 Level - 50 EXP (gaunant šį leveli, aplink jus pasirodo aura);

5 Level - 80 EXP (kaip ir ketvirtame levelyje, tik čia aura ir didesne);

Šio serverio IP: cs.slimi.lt:27024

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4322 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...