Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Amnesia the dark descent


HHH3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki aš labai ilgai žaidžiu amnesia the dark descent ir galiu padėti.

Failai kur viskas parodita: :soka:

Level 0 – Rainy hall

7e75040722e3c6af265bf185a0a2bcd4320.png

Apžvalga leistuvas atsibunda Zaϊlepiony ir supainioti koridoriuje. Rīboņa Garso nagrinėjama atstumu keletą sekundžių prieš blukimas dėmesį,. Dim Šviesos šviečia už langų ir skruzdžių Lietaus Stiklo pattering Garso išklausyti. Kas Dabar yra 10 yra Garso VĖJAS, skuba, tačiau ir Lietaus Garso taip apdrabstyti purvu ramiai. Salia Leistuvas yra nustatoma skaldytų butelyje, yra į šiaurę atsiranda mėlyna skysčio Seka. Po takas imsis leistuvą į senųjų archyvuose yra už Sia pėsčiomis yra Sukurta jausmą baimės. Kambariai Sutartinė 1 kai leistuvas Wake. Pasigirsta Garso ir Lietaus, pattering į langus. Dim Šviesos spinduliai yra mesti yra eilės "Windows". Palei sienų yra kai kurie spintos ir mazu paveikslų. Alkovs mazu patalpa su Yra įjungtas tik apšviesti žvakė lentelę ir Kėdė. Pardavimui, 2 Salė Garso IR Lietaus Yra vis Dar stiprus. Viename Lange mesti blausioje Šviesos spinduliai. 3 SalėThere yra čia kai kurie spintos ir paveikslai. Jis apšviečia šviesos ant sienų. Lietaus garsas dingo tyliau čia.

Kušetės kambarys

Trys Comfy kėdės dedama aplink apskritojo stalo. Kampe stovi liustra ir skleidžia šviesą per kambarį.

Siauras koridorius

Sienos uždarymo čia ir suteikia žaidėjui suspaustu ir klaustrofobines pajusti,. Creaking garsai yra sunku nuo lubų, kaip jei ji atėjo be. Lietaus garsas dingo beveik visiškai tylus. Kai sienų žibintai padėti mesti niūrus virš scenos šviesą.

Salė 4

Yra šiek tiek šviesesnė, išskyrus siaurą koridorių. Kabineto ir kai kurios kėdės buvo nulenkti per čia ir ten taip pat yra dideli mėlynų skystų dėmių. Danielis suklupo aplink čia gana duobę pereinanti iš buteliuko ir pradeda baldus.

Sandėliavimas

Trys patys yra ant lentynų, bet išskyrus kai nukrypusios knygos ir butelio nėra nieko, kas juose. Šviesa iš salės srautai.

Galerija

Kai mažas tapyba yra liniuotas palei sienas. Viename kampe yra kėdė, o kitoje yra apšviesta liustra.

Renginiai

Durų trankymai op

Kai žaidėjas veiksmus salėje 3 į sofos kambarį durų trankymai atviros plūstelėti vėjo.

Žingsniai

Įplaukimas į siaurą koridorių, alpsta bėgimo žingsnių būtų išgirsti jo pabaigos.

Durys lėtai atviras

Įvesdami 4 salę durys į galeriją lėtai skaidres su creaking triukšmo

Vertė google Orginala rasite apačioje priekabintose failose bei ten bus su visais 14 lvl jei padėjau +rep vailo nuorada http://www.failai.lt/ygxsenbsmiom/chapt ... oc.doc.htm :hi:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...