Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Paaiškėjo „Mass Effect 2“ išleidimo data


Guest gassas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5266 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

63.jpg

Anksčiau, šnekėdami apie „Mass Effect 2“ išleidimo datą, Electronic Arts leidėjai apsiribojo pasakymu „2010 metų pradžioje“. Šiandien EA oficialiai paskelbė, kad „Mass Effect 2“ Šiaurės Amerikoje pasirodys jau sausio 26 dieną, o Europą žaidimas pasieks po trijų dienų. Kitaip nei originalus „Mass Effect“, vienu metu pasirodys tiek konsolėms, tiek PC skirtos antrosios fantastinio vaidmenų žaidimo dalies versijos.

EA leidėjai ir „BioWare“ kūrėjai taip pat prašneko apie kai kurias nuolaidas iš anksto, per „GameStop“ platinimo kompaniją žaidimą užsisakiusiems žaidėjams. Iš anksto užsisakiusieji žaidime gaus du papildomus dalykus: stiprų Terminus šarvų komplektą, kuris padidina bėgimo greitį, skydo stiprumą ir prideda papildomų šaudmenų bet kuriam nešamam ginklui. Skirtingai nei pirmajame „Mass Effect“, kur šaudmenys nesibaigdavo, čia turėsite taupyti.

Antroji kūrėjų dovana - „M-490 Blackstorm Heavy Weapon“ šautuvas, „generuojantis stiprią lokalizuotos gravitacijos bangą, priverčiantis smulkesnes daleles ir daiktus prilipti prie stambių masių“. Iš anksto užsisakiusieji žaidimo eigoje galės atsirakinti daugiau įvairių ginklų nei tie, kurie nusipirks „Mass Effect2“ jau po oficialaus jo starto.

Per kitus platintojus „Mass Effect 2“ užsisakę žaidėjai vietoj „Terminus“ šarvų, gaus „Inferno“ šarvų komplektą. Jis taip pat padidins žaidėjo bėgimo greitį, priimamos žalos kiekį ir derėjimosi įgūdžius, kurių prireiks daugybėje žaidimo istorijos dialogų.

„Mass Effect 2“ istorija tęsiasi kartu su žaidimo herojumi Kapitonu Shepard, išvykusiu į pavojingą misiją į Omegos kasybos bazę. Daugiau apie siužetą „BioWare“ nenori šnekėti, tačiau yra žinoma, kad planuojama Mass Effect trilogija.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5266 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...