Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Valley of Harmony [RPG] [WHITE-LIST] [24/7]


Mcvoh

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4337 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

VALLEY OF HARMONY

2012-03-16_17.54.47-1024x602.png

Visu pirma, tai bus Minecraft RPG serveris, kurį valdys šešios rasės. Minotaurai, Žmonės, Elfai, Hobitai, Dvarfai ir Orkai (plačiau apie jas skaitykite žemiau). Kiekviena rasė turės savo Valdovą-Administratorių. Plačiau apie rases:

Žmonės gyvena lygumose, Labai gabūs žemdirbystei, bet moka ir kautis, vidutinio ūgio, palaiko taiką su Dvarfais (jie žmonėms tiekia akmenį, barngiuosius metalus, o žmonėms jiems augalinį maistą)

Dvarfai gyvena kalnuose, labai gabūs akmenskaldystei, žemi. Palaiko taiką su žmonėmis (jie Dvarfams tiekia augalinį maistą, o jie Žmonėm akmenis, brangiuosius metalus)

Elfai gyvena džiunglėse, labai gabūs medkirstystei, gerai šaudo iš lankų. Palaiko taiką su Orkais (Elfai Orkams tiekia mediena, o jie Eflams ginklus)

Orkai gyvana dykumose, labai gabūs kovose ir yra išgyvenimo meistrai. Palaiko taiką su Elfais

Hobitai gyvena sniegynuose, ant mažų kalnų, labai sumanūs, Palaiko taiką su Dvarfais. (Jiems tiekia mechanizmus (Dispencer, Piston ir t .t.)

Minotaurai gyvena apsnigtų spygliuočių miškuose, Labai gabūs alchemikai, tiekia potions, arba resursus jų gamybai

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...