Efra

Pagalbeles

Recommended Posts

Sveiki , taigi pas mane yra tokia beda, kai tik tave pasodina i jail ten raso Liko sedetI: -1..-8

va toki s... Gal kas gali pasakyti kaip padaryti kad laikas eitu normaliai ? Kas pades aisku gaus +repir it FLT!!

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

forward LikoSedeti(playerid);

public LikoSedeti(playerid)

{

if(playerDB[playerid][ikalintas])

{

if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 100, 226.8616,109.2857,999.0156)){SetPlayerHealth(playerid, 0); return 1;}

playerDB[playerid][kalejimo_laikas]--;

new msg[128], valz, minz, sekz;

valz=floatround(playerDB[playerid][kalejimo_laikas]/3600,floatround_floor);

minz=floatround(playerDB[playerid][kalejimo_laikas]/60,floatround_floor);

sekz=playerDB[playerid][kalejimo_laikas];

if(valz < 0) valz=0;

if(minz < 0) minz=0;

if(sekz < 0) sekz=0;

while(minz>=60)minz-=60;

while(sekz>=60)sekz-=60;

if(valz>0){

if(minz<10){

if(sekz<10){

format(msg,128,"~n~~n~~n~~n~~n~~n~~w~Kalejime sedeti liko: ~r~%i:0%i:0%i",valz,minz,sekz);

}

else{

format(msg,128,"~n~~n~~n~~n~~n~~n~~w~Kalejime sedeti liko: ~r~%i:0%i:%i",valz,minz,sekz);

}

}

else{

if(sekz<10){

format(msg,128,"~n~~n~~n~~n~~n~~n~~w~Kalejime sedeti liko: ~r~%i:%i:0%i",valz,minz,sekz);

}

else{

format(msg,128,"~n~~n~~n~~n~~n~~n~~w~Kalejime sedeti liko: ~r~%i:%i:%i",valz,minz,sekz);

}

}

}

else if(valz==0 && minz>0){

if(sekz<10){

format(msg,128,"~n~~n~~n~~n~~n~~n~~w~Kalejime sedeti liko: ~r~%i:0%i",minz,sekz);

}

else format(msg,128,"~n~~n~~n~~n~~n~~n~~w~Kalejime sedeti liko: ~r~%i:%i",minz,sekz);

}

// if(valz==0 && minz==0 && sekz>0)

else{

format(msg,128,"~n~~n~~n~~n~~n~~n~~w~Kalejime sedeti liko: ~r~%i s.",sekz);

}

GameTextForPlayer(playerid,msg,3000,5);

}

return 1;

}

Dėk tokį skriptą

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.


  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.