Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

SRG.LT FC [Gm o.3e]


Kn1f3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4164 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Kuriam savo naująjį serverį, tačiau pritrūko laiko ir noro jį kurti, todėl jo neužbaigem ir savo visas sukurtas sistemas, Visos sistemos yra tikrai unikalios ir galvotos mano, nes aš jį pradėjau kurti dar pavasarį, todėl tikrai negalėjau plagijuoti.

Na, o dabar šiek tiek apie GM.

VAIRAVIMO MOKYKLA.

Tai nėra kažkokia labai ypatinga sistema, tiesiog jums reiks išlaikyti teoriją ( atsakę 8, 9 arba 10 klausimų teisingai - išlaikysite ). Tada jums reiks pravažiuoti praktikos važiavimą, t.y. po paruoštas kliūtis. Vėliau reiks laikyti vairavimo egzaminą, važinėti aplinkui mieste ir už jo į CP.

Laikant vairavimo egzaminą ar praktiką, jums atsiras automobilis, kuris bus pažymėtas žemėlapyje. Pravažiavus jis pradings!

BANKAS.

Banke, norint atlikti kokią nors operaciją: susikurti sąskaitą, atlikti banko funkcijas, valdyti PIN kodą, turėsite pasiimti kvitą prie banko durų, aparate. Gavę kvitą, gausite informaciją, t.y. kasos numerį ir laiką. Banko sąskaitos sukūrimas yra paprastas, viskas išsamiai paaiškinta kuriant sąskaitą. Banko funkcijos:

* galite pervesti pinigus į kito žaidėjo sąskaitą.

* pasižiūrėti savo balansą.

* padėti/paimti pinigus.

GINKLŲ SISTEMA, PIRKIMAS, LICENCIJA.

Kad nusipirkti ginklą, jums reiks išsilaikyti ginklo licenciją. Laikymas: išlaikote teoriją ir iš karto laikote šaudymą, bus kliūtys, į kurias reiks šaudyt ( JOS JUDĖS ). Nusipirkę ginklą, jį turėsite visada, t.y. nereiks jo pirkinėti kaskart. Įsigijus ginklą, tereiks nusipirkti amunicijos.

DEGALŲ SISTEMA.

Serveryje yra 4 degalų tipai: benzinas95, benzinas98, dyzelinas ir dujos. Degalinėje bus atskiros kolonėlės, kuriose galėsite piltis tam skirtą kurą. Viskas lengvai ir paprastai valdoma. Galėsite pripildyti pilną baką arba pilti pasirinktinai.

TEPALŲ SISTEMA.

Viskas paprasta - važinėjant su transportu, jums mažės tepalų lygis, kuris rodomas spidometre, pasibaigus tepalams - suges mašina.

AUTOSERVISAS.

Čia galėsite ištuninguoti savo transportą: sutvarkyti, keisti spalvą, dėti neonus, keltis į tuning garažą, galėsite susimontuoti signalizaciją, dujas ( benzininiams varikliams ), pildyti tepalus ir kt.. Jums reiks pirmiausia nuvažiuoti į priėmimą ir suvesti komandą "/ac", su kuria galėsite pradėti naudojimąsi paslaugomis. Valdymas yra labai paprastas :)

SIGNALIZACIJA.

Susimontavę signalizaciją, jūs ją galėsite įjungti/išjungti. Kai bus jūsų transportas užrakintas ir signalizacija įjungta, kai kas nors lips į jūsų transp. priemonę pradės kaukti signalizacija. Ji nustos po 10sek.

DIREKTORIAUS VALDYMO PANELĖ.

Per valdymo panelę jūs galėsite valdyti savo darbuotojus, t.y. dėti įspėjimus, mesti iš darbo ir t.t.. Galėsite atstatyti darbinį transportą į savo vietas, galėsite valdyti pelną bei valdyti savo darbo racijos slaptažodį ir kt.

Padaryti tik skelbėjai, tai jų direktoriai galės keisti skelbimų kainas ir t.t.

VERSLŲ SISTEMA.

Pasyvūs verslai:

nusiperkate verslą ir galite jį pilnai valdyti. Pelnas jums eis, kai kas nors pirks jūsų firmos prekes, pvz, autoservise įsimontuoja signalizaciją. Faktūras galite atsiimti kas kelias h.

Aktyvūs verslai:

reiks daug pastangų. Visų pirma, jums teks nusipirkti įmonę, tada galėsite samdyti darbuotojus, kurie išvežiotų jūsų prekes iš sandėlių į parduotuves. Per savo valdymo panelę galėsite peržiūrėti kiek buvo nuvežta/pakrauta krovinių, kiek uždirbta iš to pelno ir t.t.

VIEŠBUČIŲ SISTEMA.

Galėsite nusipirkti viešbučio kambarį ir naudotis juo iki atsijungimo. Įeiti į jį galėsite tik jūs! Ant įėjimo pickup'o rodys kas naudojasi šiuo kambariu. Sistemoje yra padaryta SetPlayerVirtualWorld į playerid, todėl interioruose nebus tokių dalykų, kad įeis keli žaidėjai.

GAUJŲ SISTEMA.

Padaryta viena gaujos zona, pagal kurią galėsit pasidaryti kitas, yra tik sužymėtos 6 zonos, bet padaryta tik viena. Viskas paprasta, nusiperkate gaujos zoną ir galite ją pilnai valdyti, t.y. kviesti kitus žaidėjus, naudotis specialiomis gaujų komandomis, atsiimti ginklus ir narkotikus ir kt.. Dėmesio, ginklų siunta keliaus tik kas 1h, todėl negalėsite prisiimti begalę kulkų. Kiekvienos siuntos metu bus pakrauta 5000 kulkų, kurias galėsite pasiimti bet kada.

O daugiau kaip ir viskas, galbūt ką ir pamiršau paminėti, bet atrasite viską patys. Sumappintas FC miestelis, yra visur gatvių pavadinimai sudėti.

Nepamirsk +rep

+.pwn

Link>>> http://failai.in/show/F/4375CF381/TSG_dykuma.rar

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4164 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...