Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4692 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 108
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Kiti vartotojai rašantys iš šio IP adreso

Auris_Fighter [ 30 Pranešimai ]

Auris_F [ 1 Standartinė ]

- Sveikas, būtųm panele įkeltum nuotrauka ne iš one.lt [ O be logotipu ]. Tai kas čia pasidarė, bernai mergom nori būt? ...

Nori metų miss tapti. :) Dar du pusbroliai atsirado pas ja/ji. :oO:

Tai gal tas pusbrolis du acc susikūręs? :|

Jus numerio paprašykit nešmeiže, o tada sužinosit, nebent telefono neturi ... :lol:

Nepergyvenk telefoną aš turiu, tačiau bet kam aš jo nedalinsiu, kadangi rašynėsit naktį ir neduosit ramybęs. Kam galėčiau duoti, tai tik tiems kurie su manimi bendrauja skype.

Galima simpatizuoti šimtams, domėtis dešimtimis, žavėtis vienetais, tačiau mylėti tik vieną.

8f8e51ff4289e6721317a48bcfa34966971.png

Hmm, jeigu ten tavo pusbrolio acc, tai kam jam tau duoti REP ?

P.S. Kaip merginai, tai žiūriu žaidi žaidimus kaip baxūras, + rippini darbus + Valdas. siuntė facebooko nuorodą kur vardas pavardė viskas sutampa, bet foto skiriasi. Kame reikalas, " Indre " ?

Pusbrolis davė reputacijos, kadangi paprašiau, nes norėjau pirmosios reputacijos, o priežastį jam pati pasakiau, kad neprikibtumėte. Žaidimus žaidžiu? Man patinka, moku ir žaidžiu, nepavydėk. Facebook? Aš facebook'o neturiu išvis, o bendravardžių tokių žinai kiek? Indrių Rimavičiūčių pilną.

-- Papildyta --

tikriausiai atejo kad gautu medali "mergina" :D

Tu mastai ką šneki? Taip, jis gražiai atrodo ir visą kitą, tačiau tikrai ne dėl FLT, medalių, postų čia atvykau.

Galima simpatizuoti šimtams, domėtis dešimtimis, žavėtis vienetais, tačiau mylėti tik vieną.

P.S. Kaip merginai, tai žiūriu žaidi žaidimus kaip baxūras, + rippini darbus + Valdas. siuntė facebooko nuorodą kur vardas pavardė viskas sutampa, bet foto skiriasi. Kame reikalas, " Indre " ?

Pusbrolis davė reputacijos, kadangi paprašiau, nes norėjau pirmosios reputacijos, o priežastį jam pati pasakiau, kad neprikibtumėte. Žaidimus žaidžiu? Man patinka, moku ir žaidžiu, nepavydėk. Facebook? Aš facebook'o neturiu išvis, o bendravardžių tokių žinai kiek? Indrių Rimavičiūčių pilną.

-- Papildyta --

Tu mastai ką šneki? Taip, jis gražiai atrodo ir visą kitą, tačiau tikrai ne dėl FLT, medalių, postų čia atvykau.

O dėl ko čia atvykai?

-- Papildyta --

O dėl ko čia atvykai?

Atvykau čia tam, kadangi man reikia pagalbos kažką kuriant ar panašiai ir kitiems padėti ir pabendrauti su visais ir serverį kokį gerą susirasti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4692 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...