Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

kad jie ten levi yra

ZMONES NEPIRKIT NEAPSIMOKA EIGU NORIT 2x geresni man y pm parasykit!

Aš žinau tokius lochus kaip tu, paėma pabrangina nuperka iš kokio static'o kur nerealiai lagina, ir paskui užsikala hostui pinigų.. O čia rimtas hostingas, aš vos ne pats pirmas klientas, nuo gruodžio mėnesio naudoju ir labai patenkintas, ne kaip static ar VPSNET.. VPSNET nelagina nes ten yra karnelė ar kaip ten vadinasi įkišta ir taip serveriai nelagina, o RAM'ai, ten yra suFAKE'nti. Todėl čia geriausias būdas pirkti VPS. :)

Reklama mano paraše: 1LT/30D.

Ne, tai nėra scam, aš užsisakiau serverį , patenkintas, gal dar matėt netoliese FANETA.LT reklama yra, tai jie irgi naudoja, ir nelagina, viskas kuo puikiausiai. O kodėl vat VPSNET'u pasitikit.. Juk jie karnelį į VPS įkiša ir nelagina, o ten yra fake su tais ramais.. Nu žodžiu. Akcija padaryta tam, kad išbandytų kokybę, ar patiks serveriai ar ne. Jie aišku ypatingumu nepasižymi, bet jie nelagina, paprasti, pigūs, kas be ko.. Na bandykit, kol pigu. :)

Reklama mano paraše: 1LT/30D.

sitias pavizdys mano hosto

77.241.194.194:27028

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5150 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...