Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi summapinau SWAT bazę, šį mappą skirsiu

http://WWW.RNG.LT serveriui. Serveryje bus nauja SWAT'ų bazė, manau šioji, nes praita atsibodo, nėr pakankamai mašinų, taigi dabar viską atnaujinau, bei perkeliau vietą. Apie Mapp nuotraukas nieko nekalbėsiu, manau suprasit. Darau per seną MTA 1.2, nes man jis atrodo patogesnis -

1d7dc079e4729521f3333633640fa64b657.png7203106d5069757fffa8fde51a73bb18830.pngbd5c57de98f0f2d2b21f8d60b2ce2b74778.pngd2f2c862957412ca25a84a612a48705a716.png

Hmm. Aš, kaip visada, prisikabinsiu.

1. Vieta. Eina žmogelis, civilis, mato, kaip S.W.A.T. ginkluojasi operacijų vykdyt..

2. Bazės dydis. Čia bent su mašina įvažiavus, eis ramiai pravažiuot iki aikštelės? Jei ir eis - labai jau atsargus turi būt.

3. Dėžės. S.W.A.T. turėtų savo daiktus/ginklus laikyti kažkokioje ne visiems matomoje vietoje ir tikrai ne ant žemės.

4. "Namelis". Prastas pasirinkimas nepadaryti jam nei durų, nei sienos paskutinės. Vėlgi - visi matys, kas ten dedasi, o tai jau netikroviška. Geriau dėti paprastą namą ir jam interjerą kurti, man atrodo.

Daugiau, kaip ir nieko (už vazoniką pasiteisinai). 6/10

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Nu siaip darbas neblogas tik man irgi nepatinka tie foteliukai ir ta patalpa tokia. Nu nezinau 8/10. Beje dar noriu paklausti 0verW1ng Gal zinai duris kuriom nereikia pickups kad iaitu i pastata. (Tas pastatas butu mano padarytas. Ne orginal.)

Yra tokios rudos, medinės, iš 6 kvadratų sudarytos tai tikrai. Dabar neįjungęs mta neparodysiu, tačiau turėtum nesunkiai rast skiltyje "Doors and windows". Paieškok, gal yra net ir ne vienos.

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...