Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na, buvo tema, kurioje kalbėjau su sarg administracija, ten pasipylė negeri komentarai ir tema liko užrakinta.

Kad būtų išvengta tam tikrų, bereikšmių nuomonių, sukuriu šią temą "mapp" skiltyje. Temos principas - parsisiųskit failą, kurio link'as yra apačioje. Žodžiu, ten bus mano per 10 min padarytos nuotraukos apie sarg.lt klubų mappų fail'us.

Siūlyčiau komentuoti tik tiems, kurie tikrai nusimano mapp'inime, o ne tie, kurie nori "pastumti". Smagaus žiūrėjimo. Laukiu tik RIMTŲ nuomonių.

http://www.failai.lt/x1ph5uf2dyel/screens.rar.htm

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

šaunuolis, kad pafotkinai, buvau užsukęs kelis kartus į tą sarg, iki šiol nesuprantu, kaip ten žmonės gali lošt. Galvojau, kad tik aš vienas tematau sarge mapp klaidas, bet pasirodo ne vienas ir tai labai džiugina, reiškias, kažkam vis dar rūpi mapp kokybė, tik gaila, kad sarg administracija, savininkai, nelabai protaujantys.

Jų mastymas, man labai pažystamas, jei dar lošia tai bus gerai, kai niekas nebeloš, tada kažką gal pagalvosiu.

O klaidos tai labai rėžia aki.

Kai pirma kart, užsukau į sarg, tai tikrai tikėjaus kažko įspūdingo ko nepamatysi supergames.lt sumapinto, visgi vienas iš populiariausio Lietuvos serveriu, o teko nusivilt, čia kurkas gražiau žmonės, net ir naujokai pamapina.

www.ego-life.lt

Turiu daug nuomonių apie Sarg.lt mapus.

- Kam jiems mapinti naujus,jeigu žmonės toliau užsisakinėja tą patį šlamštą.

- Šie mapai kur fotografavai didžioji dalis yra labai seni,vos ne kai atsidarė,o juos mapino,kas norėjo,tiesiog kas atsiutė tą ir įkėlė.Dabar taip nėra,siųsk nesiuntęs tavo darbo nekels,kol iš seno eina pinigai,nebent susimokėtum neblogą sumą už naują savo klubą.

- Kreivos tvoros,pakibusios čia kelių minučių darbas jas ištaisyti,bet žaidėjai ten nesiskundžia,tai kam ir keisti.

- Tas grožis yra vienkartinis,pažiūri ir jau vėliau atsibosta,todėl ten žaidžiantys žmonės jau nebemato tų klaidų,o naujai užėję randa prie ko prisikabinti.

- Viskas susiveda į pinigus ir žaidėjų skaičių.Jei žaidėjų skaičius nekrenta,tai ir pelnas nekrenta,tad paliekama kaip buvę.

Sarg.lt mapai nėra prastos kokybės,yra gan ir gerų.Kurie galvoja,kad sarg.lt košmaras mapuose,turbūt neužėjot į LMG.lt.Va ten turėtum ant kiekvieno kampo ką pafotkint.Dar ten truputį leidžias tuos maperius,kad ką pakoreguotų,bet dauguma vietų visai atmestinai padaryta.

Jeigu norėtumėt prikibti prie bet kokio serverio mapų,klaidų rastumėt pas visus,nes jų išvengti sunku,kartais pats apsižioplini,kartais pagal skonį priklauso.Todėl daug priklauso nuo serverio savininkų,ar jiems sužinojus tas klaidas,jos bus tvarkomos.Nes dauguma serverių yra vien dėl pelno,kol žaidėjams gerai,tai ir pačiam gerai,kai jau "subinė svils",tada susimąstys truputį.

Na žodžiu supratot mano mintį.Kiekvienas daro pagal save kaip jiems geriau,nes visi esam skirtingi,mums atrodo vienaip jam gali atrodyti visiškai priešingai.

Manau nereikia tų fotkinimų ir rodymų,kokie ten mapai/scriptai/lagai ar koks pats serveris,kaip nori žmonės taip pasidaro ir čia jų reikalas.

Sa:mp serveris: www.sabter.lt IP:samp.sabter.lt

Nemanau kad sarg.lt yra prastos kokiebes mapp darbai paziureciau ar kas is jusu 2 metus islaikytu tiek zmoniu aisku ne. kodel nes jus darote eilinius Serverius o sarg jei nezinote yra pradetas kurti nuo 0 viskas yra mappinti Bumerio, galetu ir geriau kodel? todel kad jus patis nesumappintumete 3 miestus graziai kaip jis, jis nors stengiasi komandas naujas ideti, nera zodziu daugiau apie jus kurie nori pakenkti sargu'i taip nebus zaisime ten toliau ateitis numatoma gera.

Nemanau kad sarg.lt yra prastos kokiebes mapp darbai paziureciau ar kas is jusu 2 metus islaikytu tiek zmoniu aisku ne. kodel nes jus darote eilinius Serverius o sarg jei nezinote yra pradetas kurti nuo 0 viskas yra mappinti Bumerio, galetu ir geriau kodel? todel kad jus patis nesumappintumete 3 miestus graziai kaip jis, jis nors stengiasi komandas naujas ideti, nera zodziu daugiau apie jus kurie nori pakenkti sargu'i taip nebus zaisime ten toliau ateitis numatoma gera.

Sarg yra ne nuo 0 kurtas. Summapino gražiai 3 miestus? Nepasakyčiau. Jis net nemappino, kaip kažkas minėjo - dauguma darbų yra pačių žaidėjų.

Bendrai visiems:

Dėl LMG nieko negaliu sakyt, nesu ten buvęs. Dėl to, kad SARG'as apsileido mapp'ų požiūriu, tai galbūt tikrai tas pelnas kaltas, tikiu, kad jūs teisūs. Tačiau negi, kai tau atsiunčia mappą - taip sunku įsijungti mta ir pažiūrėti porą minučių? Juk ten tos klaidos akivaizdžios yra. Administracijai ant žaidėjų gal ir ne "po tam tikru daiktu" yra, tačiau ant mappų - tikrai.

Tu parodei tik nedidelę dalį to, ką esu matęs ( apie klubus kalbant ). Manau, klubų mapinimo darbais pradės rūpintis tik tada, kai jų niekas nepirks ( jau net padarė, kad su kreditais leistų pirkti, nes niekas nepirko ). Kol klubai yra perkami ir iš jų daromi nemaži pinigai, Rokas nieko nekeis. Tačiau kad serveryje nėra gražių darbų ( nekalbu apie klubus ) nereikia sakyti, tikrai yra darbų, kurie man patinka. Pavyzdžiui, narkotikų prekeivių bazė, visai nieko.

Mano nuotrauką galėjai įdėti, kurią vakar atsiunčiau, kur ten netoli Admin zonos tvoros labai gražiai sudėtos :mucha: .

fb52a6e360ceccc9755806289056de4a477.png

Nafik jus ra6ot apie ta sarga? ..... gi ir taip aišku kad ten nesamonė mapp baisus.... žmones atsiprašant dauguma buki administracijai viskas *Myliu SuperGames.lt*..... Nusibodot su tuo sarg kad ten blogai ir t.t. jus galvojat nuo to kas nors pasikeis? kaip ejo žmones ten ir eis...... man juokas ema owerwing iš taves .... če dabar visur floodini apie to sargo mapus kaip koke naujiena kaip niekas nežinotu kas ten ? parodik gereu kanors naujo ko mes nežinotume apie jy... o dabar rašai tai kaip koke naujiena kaip niekas to nežinotu tarsi tu pirmas pamatei neisižeisk tačiau durnai atrodai..... ir nebekurk tu temu apie sarg.... visi žinok kas ten per šūdas ir viskas aišku dėl jo....

Sekmės ieškant to ko mes nežinotume apie jy surask tai jame ko dar niekas nerado.... mepinimas seubingas administracija žlugus žmones jau ten tampa gyvuleis daugiau nevardinsiu pamegink rasti ko nežinom sekmės nuo manes asmeniškai ieškant kai rasi pranešk.... o kol nieko neradai prašau nekurk tokiu beprasmiu temu....

Įdomu, kodėl aš turėčiau būti graudus?

Daugelis žmonių net nekreipia dėmesio į tuos mapp darbus, aš tik stengiuosi parodyti, kokie baisūs jie yra ir, kaip sargo administracija nenori naujų.

Visi viską žino? NO. Tikrai daugelis to nemato (aš juk ten žaidžiu, pasiklausinėju žaidėjų). Patikėkit, nesiekiu anti-reklamos, tiesiog noriu įrodyti savo teisybę.

O Db žiek tau realybė dėl kurios tu sarg žaidėjas gali apsiverkti, Sarg'as sukurtas ne tam kad juom džiaugtusi žmonės, o tam kad pasipelnytu pgr adminas, viskas daroma tik dėl pinigų, jis tų mapų išviso nekūrė, jie yra žaidėjų, ir kaip tu sakai deda naujas komandas, ot naujiena servai kurie neturi tiek žaidėju stengiasi daugiau nei sarge, ten gausi 1 atnauninima į mėnesi jei adminui nuotaika bus ir tą padaryt, o kiti pisasi atsiprašant naktim kurių aš ne viena ir ne du pažystu tik kad žaidėjai gautu kuo geresni rezultata, tai tu mastyk biški ką čia nusišneki..

-- 09 Geg 2012, 23:14 --

P.S Peržiūrėjau mapus ir jie tragiški, kaip jau sakiau kitas mepperis ar skripteris pasistenktu labiau, tam kad turėtu žaidėjų, bet pas juos jų tiesiog neateina.

Pritariu visiems maperiams.Ankščiau dar atsimenu mapindavome dėl kokybės gražumo.O dabar ? -PVZ pajėmus tą sarg.lt nu atsiprašant Šūda* ne serveris.Administracija tik nori pelno daugiau nieko.Jiems nesvarbu nei kokybė nei žaidėjai.Pats esu siūlesis į sarg.lt maperius kai jie ieškojo ,bet poto supratau kad čia tikrai beviltiška istorija.Noriu ir jus maperiai paraginti daryti kas jums patinka nežiurėti kitų nuomonės ir tobulėti.

If you want you can stick your penis ir me famous

0verW1ng Man atrodo kad tu cia specialiai kisi sitas temas. Kad tau sargai parasytu ir priimtu tave i komanda.. :DDDD

Jeigu taip nebutum tai tu tada cia situ temu nekurtum. Ir nekreiptum demesio. Tegul jie daro ka nori. Cia ju serveris. Kaip jie nori tegul taip ir priziuri.

O kam man būti jų komandoje, kai turiu savo serverį? Ne, iš tikro ne. Kuriu šią temą tam, kad žmonės susimąstytų, ar jis tikrai yra nr. 1 serveris Lietuvoje? Kodėl jis toks yra, kai ten nededama pastangų (na, bent jau į mapp nededama)?

Seip manau cia niekam neidomu te sarg mepai cia ne tau reikia rupintis i savininkui tai ir nelysk i sikna jeigu nereikia jam pagalbos tai ir viskas,ir pradejo dabar melodramas daryti.

Melodramas? Hmm. Jei lysčiau į šikną, tai tik ir siūlinėčiau savo paslaugas, tačiau aš kaip tik darau anti reklamą. Dėl to, kad manęs nepriėmė į "komandą" (kažin ar galima taip vadinti) aš visiškai nepykstu, rašiau jiems tik dėl to, kad įsitikinčiau, kad jie "padėję" ant tų mappų.

Jeigu tu tokio dalyko nesupranti kad cia isvis ne tavo problemos yra ne tavo projektas ar tu jo brolis ar dar kaskas,cia jo bedos yra ka jis nori ir ta daro, ka tu mentas kad jam cia dabar aiskinsi eik ta daryk eik ana,gal jam geriau kad mepai sudini ar pats serveris. ir vsio nores parasys tau ne nores nerasys ir kokios problemos.

money gaat money komt money blijft nooit!

Jo mapp jų netraukia akį ir apie sistemas ne ką geriau visos platintos galim sakyt kokia pamatė sistema ir metė. Kai pats pagalvojau užeisiu į sarg.lt pažiūriu, kad ten nieko gero viskas platinta ir kaip žmonės renkasi. O ten visi kiek pasižiūrėjus visi Lietuvos vaikai renkasi ir iš vaikų plėšia tos pinigus. Jei iš mano mokyklos penktokiukas ten turi admin nusipirkęs tai ką kalbėt..... :shok:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...