Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4575 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi sveiki, šiek tiek atnaujinu savo prisistatymą. Tai va, nesenai ganėtinai man suėjo 14. Išmokau į dalykus žiūrėti rimtai ir su humoru. Dažniausiai visi mano, kad aš nesu labai linksmas ir tiesiog esu toks žmogus kuris apie viską rimtai. Tiesiog mėgstu kritikuoti tai ką pats sugebu. Aš esu toks žmogus kuris kito moralės įžeisti negalėtu ar kitaip žlugdyti žmogų. Aš žlugdau kurie nieko nedaro, yra tinginiai ir stumia dūrą, kad užsidirbtu iš vaikų (Pats esu tinginys, bet ne ant tiek :D). Taigi esu žmogus kuris mėgsta moralizuoti ir žinau keletą dalykų apie žmogų. Knygų neskaitau, todėl mano iškalba dar ganėtinai siaura, nors sako, kad aš tą moku. Labai domiuosi apie Psichologiją,Skaitmeninius nusikaltimus, puslapiu nulaužinėjimus ir panašiai, pats esu šioks toks praktikantas nulaužinėti, mano stiliukas naudoti sql infekcijas. Na kas suprato, tas. Taigi, esu žmogus kuris daug šneka ir mėgsta bendrauti sąmoningai, o ne svaigti visą dieną. Taigi, vistiek bus kas paklaus ar neturi žalingų įpročių. Jų atsirado mano amžiuje vien dėl darbo ir manau nemažo tvarkaraščio, tad man lieka mažai laiko palošti kokį žaidimą. Ypač po kokių atostogų ar kai nesėdžiu kelias dienas prie kompiuterio. Savo gyvenimą siesiu su elektronika, šiuo atvėju norėčiau studijuoti verslo programavimą. Šiaip tai norėčiau Lenkijoje arba Norvegijoj, bet jei neišeitų, rinkčiaus VGTU, turiu daug pažįstamu kas ten studijuoja. Esu toks žmogus kuris gali kalbėti visomis temomis, vienintelė problema, kad nemoku "ūkiškų" prikolų skelti, o tai visas merginas žavi :sliap: . Turiu daug ir neigiamų savybių, kad kartais pradedu daryti nesąmones ir erzinti žmones kol juos tai užknisa negyvai ^^, taipogi esu perdaug atviras žmonėms ir nuo to degu, bet dabar šiek tiek išmokau, išėjau į realų gyvenimą kaip sakoma. Toks trumpas aprašymėlis apie mane, o nuotraukos negausit, nes čia yra nemažai ištvirkusių žmonių, gal net merginų (Kadangi esu baisiai gražus B);):) ). Ir nežinau ką gali su mano nuotrauka padaryti. Ai, beto užsiimu dar Lengvąją atletika, ji mane žavi.

Ech, ačiū kas skaitėt.

• Parašė po 2 mėnesių...

Sql infekcijas - asocijavosi su zombiais ar kokiu horror filmu... :lol:. siaip tas dalykas vadinamas sql injekcija, ne daug kuo skiriasi bet pataisymas gal ir i nauda.

Ukiski prikolai..., pavaryk iteligentisku! :lol:

kad kartais pradedu daryti nesąmones ir erzinti žmones kol juos tai užknisa negyvai - sherlock holmes, mano pozymis :crazy::lol:

(Kadangi esu baisiai gražus B);):) ) - maziau girkis... pagyrunas atsirado... :beers:

Bet svarbu kad daug sieksi ne kaip as suliny sedesiu, sekmes, oij ir beto labas :lol:

Sql infekcijas - asocijavosi su zombiais ar kokiu horror filmu... :lol:. siaip tas dalykas vadinamas sql injekcija, ne daug kuo skiriasi bet pataisymas gal ir i nauda.

Ukiski prikolai..., pavaryk iteligentisku! :lol:

kad kartais pradedu daryti nesąmones ir erzinti žmones kol juos tai užknisa negyvai - sherlock holmes, mano pozymis :crazy::lol:

(Kadangi esu baisiai gražus B);):) ) - maziau girkis... pagyrunas atsirado... :beers:

Bet svarbu kad daug sieksi ne kaip as suliny sedesiu, sekmes, oij ir beto labas :lol:

Pralinksminai ^^

• Parašė po 3 savaičių...
Svečias

Jei butum gražus pvž, kaip aš. Tikrai keltum nuotraukas, pvž kaip aš.

Visad buvai pernokęs toks ir liksi, labas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4575 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...