Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition Apžvalga


Guest .iJust

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition

  • 2009 m. rugsėjo 4-ąją - nustatyta visata ir Žvaigždžių karų išmintis buvo artimiausiai apsaugotų ypatybių pasilinksminime. Keli pakeitimai, jei bet kas, yra kada nors padaryti į istoriją ar tradicines istorijas, parodytas viduje šešių filmų, kurie sudaro kanoną kovos tarp Imperijos ir Sukilimo. Pernai, tačiau, Lucasarts metė perspėjimą vėjui ir nusprendė atnaujinti jo gerai nustatytos išminties dalį. Rezultatas buvo Žvaigždžių karai: Sukelta Jėga. Beveik metai praėjo, ir tuo metu, kai pulto žaidėjai valdė jėgos žaibą ir kelia pastūmėjimą, asmeninio kompiuterio žaidėjas buvo praleistas šaltyje. Tai viskas ketina pasikeisti šį lapkritį, kai Žvaigždžių karai: Sukelta Jėga – Galutinis Sith Leidinys yra išleista.

  • Tuo atveju, jei jūs nežinojote Sukeltos Jėgos istorijos, leiskite man aprūpinti trumpą santrauką. Nustatykite kažkurį laiką tarp trečių ir ketvirtų kino filmų, jūs imate ant vaidmens Starkiller, Darth Vader slaptas mokinys, kuris buvo išsiųstas, kad padarytų jo meistro purviną darbą aplink galaktiką. Žinoma, tas apimtas susekimas ir nužudymas Jedi. Tuo metu, kai aš negadinsiu istorijos, Galutinis Sith leidinys išplečia storyline žymiai, pridėdamas tris papildomas misijas, kad perėjimas į Žvaigždžių karus ir Imperiją Kerta atsakomąjį smūgį, kadangi jūs važiuojate į Tatooine ir Hoth daug klasikinių Žvaigždžių karų charakterių susidūrimas. Žinoma, kaip versija, kuri plečia žaidimo apimtį, jūs turėsite dar daug galimybių sustiprinti jūsų Sith įgaliojimus, kol jūs netapsite jėga, kuri iš tikrųjų bus suskaičiuota su.

star-wars-force-unleashed_screenshot_20090824190715_normal.jpg

Duokite į savo pyktį.

  • Tuo metu, kai statymas to, kurį man parodė buvo išankstinė alfa, kas buvo įspūdingiau, buvo laikas, tai paimama, kad laikytų 360 prieš save, stato į asmeninį kompiuterį. Aspyr elgiasi su asmeniniu kompiuteriu ir Mac versijomis žaidimo, ir tiktai pradėjo dirbti ties žaidimu liepos pabaigoje. Tačiau, jie yra procese optimizavimo visko nuo grafikos į kontroles. Tuo metu, kai vis dar neįtikėtinai anksti, visi pagrindiniai elementai, varantys gameplay, tokie kaip Havok fizika, Skaitmeninis Molekulinis Klausimo variklis, kad apdirbtų, kaip trapūs dalykai yra anksčiau, negu jie bus sunaikinti ir Euforija kūno imitavimui yra viskas visiškai įgyvendinta. 360 kontrolieriaus plano buvo įtrauktas be to, bet pelė ir klaviatūros darbai, tik puikūs. Iš tikrųjų, daug lengviau Priversti Pagriebimo objektus, spragtelint teisingą pelės mygtuką ir spragtelintis jūsų pelę sviesti dalykus, kur jūs norite, kad jie nueitų. Tai buvo parodyta man Kaklaraiščio Kovotojo statybos priemonės viduje, kur greita klaviatūros ir pelės kombinacija leido Starkiller mesti kareivius kaip skuduro lėlės į sienas, nuo pėsčiųjų takų ir į transporto priemones.

  • Ankstyvesnių rajonų tikrinimas buvo vėsus, bet tikrinimas, Tatooine, vienas iš naujausių rajonų, buvo iš tikrųjų malonumas. Misija, vadinta, Trapi Viltis (kuris buvo žaidimas ant paantraštės Naujos Vilties nuo originalaus Žvaigždžių karų kino filmo) įvyko po to, kai Princesės Leia laivas buvo jau sugautas ir sunaikintas. Išmesdamas likimą lauke į erdvę, Starkiller nusileido ant planetos apačioje ir pradėjo savo paiešką. Vienas iš daiktų, parodytų į mane, buvo, kad Galutinis Sith Leidinys rodys naujus kostiumus, bent jau vieną kiekvienai naujai vietai, tokiu būdu Starkiller buvo suvyniotas aprangoje, kuri buvo šiek tiek primenanti apie Tuskan Užpuolikus, kadangi jis važiavo per dykumą. Didžioji dalis to apėmė pradžioje nužudymą Jawas ir Užpuolikai, išmėtyti aplink uolas, bet kadangi jis paėjo, jis taip pat užbaigė Jėgos valdymą, kad susprogdintų Sandcrawler nuo uolos.

  • Galų gale, Starkiller pasiekė Jabba rūmus, kur jis veržėsi, sunaikindamas saugumo vartus su jėgos žaibu, kuris nepanėšėjo į jo vyresnį žaibą. Vietoj to, jo valdžia turėjo purpurinį švelnų atspalvį į tai, panašesnis į jėgos žaibą nuo Imperatoriaus Jedi sugrįžime. Žinoma, Starkiller neturėjo jokių kareivių, kad kovotų prieš; vietoj to, jis turėjo Gamorrean sargybas, kad kovotų su, kieno kūnas buvo ypač atsparus, kad Keltų Pastūmėjimą ir Pagriebimus. Jų apsišarvavimas taip pat aprūpino reikšmingą apsaugą lightsaber streikams, darydamas tai ypač atsparus atakoms. Tai buvo ypač stimuliuojantis, stovint šalin prieš trys ar daugiau vieną kartą.

star-wars-the-force-unleashed_screenshot_20091005163934_normal.jpg

Ši Pagieža neatlaiko galimybės.

  • Galų gale, tačiau, Starkiller kovojo per sargybas ir įėjo į Jabba sosto kambarį, bet kaip kino filmai, Trobelė išmetė jį į Pagiežos duobę, kur jis ir kitos sargybos turėjo kovoti išlikti. Tačiau, tuo metu, kai mano demonstravimas, užbaigtas greitai po šio skyriaus, įvyko, man pasakė, kad žaidėjai turės opciją žaisti per naujesnius lygmenis, nežaisdami ar daužydami visą žaidimą iš pradžių. Taip, jei jūs žaidėte pulto versiją, jūs neturėsite jausti įsmeigto bandymo daužyti visą patirtį vėl iš naujo. Kaip tai paveiks jūsų įgaliojimų bazinį lygį, ir gebėjimai nebuvo paaiškintas, bet buvo gražu žinoti, kad pasirinkimas buvo ten, ypač jei jūs norite iššūkio.

Traileris

[youtubecom]

[/youtubecom]

Atsisiūsti žaidimą

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Turiu ir Siuo metu ji zaidziu tikrai geras zaidimukas Viskas pagal filma... :D

Patarius siustis kas neturit...

Zinoma jai jusu Pc paves... :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...