Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Fallout 3


Guest .iJust

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5248 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

fallout3_boxart.jpg

  • Žanras: RPG / 3D
    Platforma: Win
    Išleidimo data: 2009
    Dydis: 5.63 GB
    Žaidimo aprašymas:
    Žaidimas prasideda nuo veikėjo gimimo, tada pasirenkama veikėjo lytis ir vardas, būsima išvaizda. Vėliau, peršokus per kelis metus, pasirenkamos savybės (S.P.E.C.I.A.L. - Strenght (jėga), Perception (suvokimas), Endurance (ištvermė) ir kitos savybės kaip ir ankstesnėse dalyse). Sužinoma, kad veikėjas auga Vault 101 slėptuvėje nuo atominės apokalipsės. Suėjus 18 metų jo tėvas pabėga iš slėptuvės, o veikėjas (sūnus) leidžiasi ieškoti tėvo. Vėliau sužino, kad tėvas dirbo prie labai svarbaus projekto, pakeisiančio pasaulį. Veikėjas randa tėvą vienoje iš slėptuvių įkalintą virtualioje realybėje. Išgelbėjus tėvą jis pasikviečia savo kolegę baigti pradėta Grynumo projektą, kurio tikslas išvalyti pasaulio vandenį nuo
    atominio karo teršalų, radiacijos. Tačiau pradėjus projektą pasirodo Anklavo kareiviai, tėvas miršta gelbėdamas sūnų. Veikėjas, sūnus, patenka į vienintelę saugią vietą, Plieno brolijos citadelę, kur sužino reikalingo projektui aparato GECK vietą. Radus GECK vienoje iš slėptuvių, pasirodo Anklavo kareiviai ir jį sučiumpa. Iš Anklavo veikėjas pabėga, padedamas vadovaujančio kompiuterio, kurio po kalinio išlaisvinimo pradeda neklausyti jam tarnavę kareiviai. Veikėjas vėl grįžta į projekto vietą, kur turi pasirinkimą išvalyti pasaulio vandenis ar juos užteršti virusų, kurį davė kompiuteris Anklave.
    Saugykla 101 – Eikvojimo Brangakmenis. 200 metų, Saugykla 101 ištikimai aptarnavo išgyvenančius gyventojus Vašingtono, Kolumbijos apygardos ir jo apylinkes, dabar žinomas kaip Kapitalo Dykvietė. Nors globalinis atominis 2077 karas išvyko, JAV beveik sunaikino, gyventojai Saugyklos 101 gėrisi gyvenimu, laisvu nuo pastovios išorinio pasaulio įtampos. Milžiniški Vabzdžiai, Užpuolikai, Vergų pirkliai, ir taip, net Geriausios kokybės Mutantai nėra visas joks degtukas geresniam Saugyklos-Tec projektavimui. Dar vienas lemtingas rytas, jūs pabundate, kad surastumėte, kad jūsų tėvas metė iššūkį Prižiūrėtojui ir paliko patogumą ir saugumą suteiktus Saugyklos 101 dėl priežasčių nežinomas. Išvykimas vienintelių namų, kuriuos jūs kada nors žinojote, jūs pasirodote iš Saugyklos į atšiaurią Dykvietės saulę, kad ieškotumėte jūsų tėvą, ir tiesą.
    Game Traileris:
    [youtubecom]
[/youtubecom]
Sisteminiai reikalavimai:
Minimalūs sisteminiai reikalavimai: Windows XP/Vista; 1GB RAM (XP)/ 2GB RAM (Vista); 2.4 Ghz Intel Pentium 4 arba kitas panašus procesorius; Direct X 9.0c palaikanti vaizdo plokštė su 256MB RAM (NVIDIA 6800 arba geresnė/ATI X850 arba geresnė) Rekomenduojami sisteminiai reikalavimai: Intel Core 2 Duo procesorius; 2GB RAM; Direct X 9.0c palaikanti vaizdo plokštė su 512MB RAM (NVIDIA 8800 serijos plokštės, ATI 3800 serijos plokštė
Paveikslėlis (iai):
fallout_3_3.jpg
fallout-3-screens-20080602094236022_640w.jpg
fallout-3.jpg

ATSIŪSTI

Taip pat jai neturite torrent programos

Taip pat užeikite:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5248 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...