Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Beto, ir vgelkup vietose mirksi.

Eik mirksėtojau tu.. Neįmanoma normalaus darbo padaryti, kad visi obijektai atitiktų. Nes žmogus nori vienaip, o obijektų dydis kitoks. Taip, kad dėl mirksėjimų nepisk čia proto. Darbas geras, turbūt vienintelis iš tavo darbų labiausiai patinkantis. Nėra prie ko prisikabinti.

Kiauras 10

Kai yra grubiai daroma, ir mirksi tie vgelkup'ai. Nepjauk grybo, kad neįmanoma sukurti darbo, kur nemirksėtų grindys. Ant parašo esi pasirašęs, kad esi gan neblogas maperis, tačiau tu nemoki padaryti, kad vgelkup'ai nemirksėtų?

Paskutinis postas šitoje temoje, nesiruošiu čia ginčytis.

fb52a6e360ceccc9755806289056de4a477.png

Eik mirksėtojau tu.. Neįmanoma normalaus darbo padaryti, kad visi obijektai atitiktų. Nes žmogus nori vienaip, o obijektų dydis kitoks. Taip, kad dėl mirksėjimų nepisk čia proto. Darbas geras, turbūt vienintelis iš tavo darbų labiausiai patinkantis. Nėra prie ko prisikabinti.

Kiauras 10

tu vps patylek mauras darba duociau 8 nelabai patiko ypac ta tvorele prie kojicia? ji tokia netinka , o tu emili tik kritikuot ir moki pasigyditum kai ant taves stumia uz darba iskart jau '' man jusu nuomone neidomi'' tai ir darbu nekel jei neidomi, tiesiog esi zmogus negalintis suprast kad uz tave yra geresniu puikesniui o tau aiskint beprasmiska kaip asilui kelia rodyt vistiek neras..

Kiauras 10

tu vps patylek mauras darba duociau 8 nelabai patiko ypac ta tvorele prie kojicia? ji tokia netinka , o tu emili tik kritikuot ir moki pasigyditum kai ant taves stumia uz darba iskart jau '' man jusu nuomone neidomi'' tai ir darbu nekel jei neidomi, tiesiog esi zmogus negalintis suprast kad uz tave yra geresniu puikesniui o tau aiskint beprasmiska kaip asilui kelia rodyt vistiek neras..

Jei aš mauras, tai tu kūrwa prasičiulpus, okey? Man gydytis nereik, tau manau reiktų, nes pats sugebi sukurti darbą, kurį atkopijuoti neužtruktum nė 30 min :) graudus tu esi... Suprantu, yra už mane geresnių. Tu toks tikrai nesi, tau nėr ką lygintis su manimi. Už mane man žinomi geresni: 0verWIng, Nimas, Mindigo. Tu šūdas lyginant su jais, tuo labiau su manimi. taip, kad gal patylėk ok vaikuti?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5179 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...