Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4778 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O kokie tau patinka ? jai lenktyniai zaidimai tai need for speed dalys colin mcrae irgi geras , jai šaudykles tai medal of honor , call of duty , rage visai nieko , jai siaubo left 4 dead dalys

tu nors matai koks pas ji kompas yra?

zinok nelabai ka cia gero pasiuliti tau.

money gaat money komt money blijft nooit!

O kokie tau patinka ? jai lenktyniai zaidimai tai need for speed dalys colin mcrae irgi geras , jai šaudykles tai medal of honor , call of duty , rage visai nieko , jai siaubo left 4 dead dalys

tu nors matai koks pas ji kompas yra?

zinok nelabai ka cia gero pasiuliti tau.

Už tad aš šiame forume ir klausiu jūsų. Nes gta, cs nusibodo.

Man patinka strateginiai, veiksmo, siaubo,.

Combat Arms - MMOFPS su RPG elementais.

Stronghold crusaders - toks visai neblogas strateginis žaidimas, viduramžių laikais, jokios fantastikos.

Cossacs: back to war - senas, bet geras strateginis.

Splinter cell (1 dalis) - žiauriai patiko, daug veiksmo, bei reikalauja slaptumo.

Wolfenstein: retrun to castle - FPS su fantastikos elementais.

Settlers (VI ar VIII dalis, nepamenu) - irgi visai įdomus, strateginis žaidimas, man patiko campaign.

Desert Storm 1, 2 dalys, Global Storm - 3 asmens šaudyklė, taip pat ganėtinai įdomus.

Robin Hood: Sherwood... (kažkas tokio) - nežinau kaip pavadinti tokio stiliaus žaidimą, net :D na sakykim veiksmo, bei reikalauja šiek tiek strategijos.

Desperado - į minėtąjį Robin Hood panašus, tik čia strategijos reik kur kas daugiau, vienam lygiui praeiti reik pamąstyti gan gerai, vien dėl to man jis patiko.

Alien Shooter 2 - RPG šaudyklė vaizdu iš viršaus

Doom 3 - siaubo šaudyklė

...

Tokių sisteminių reikalavimų žaidimus, turbūt jau visus esu perėjęs, na bet parašiau geriausius, man įstrigusius.

Combat Arms - MMOFPS su RPG elementais.

Stronghold crusaders - toks visai neblogas strateginis žaidimas, viduramžių laikais, jokios fantastikos.

Cossacs: back to war - senas, bet geras strateginis.

Splinter cell (1 dalis) - žiauriai patiko, daug veiksmo, bei reikalauja slaptumo.

Wolfenstein: retrun to castle - FPS su fantastikos elementais.

Settlers (VI ar VIII dalis, nepamenu) - irgi visai įdomus, strateginis žaidimas, man patiko campaign.

Desert Storm 1, 2 dalys, Global Storm - 3 asmens šaudyklė, taip pat ganėtinai įdomus.

Robin Hood: Sherwood... (kažkas tokio) - nežinau kaip pavadinti tokio stiliaus žaidimą, net :D na sakykim veiksmo, bei reikalauja šiek tiek strategijos.

Desperado - į minėtąjį Robin Hood panašus, tik čia strategijos reik kur kas daugiau, vienam lygiui praeiti reik pamąstyti gan gerai, vien dėl to man jis patiko.

Alien Shooter 2 - RPG šaudyklė vaizdu iš viršaus

Doom 3 - siaubo šaudyklė

...

Tokių sisteminių reikalavimų žaidimus, turbūt jau visus esu perėjęs, na bet parašiau geriausius, man įstrigusius.

Tau duosiu 100 FLT. Vienintelis gerai pateikiai žaidimus kurie mane sudomino. Išbandysiu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4778 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...