Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5160 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vistiek Pawned nevykelis, reputaciją nusimuši apgaudamas vaikus ir tiek. Y.

Na kad vaikus tai taip, beto jis man į skypę parašė taip

: Gal gali sukurti SMF forumą už 10 lt?

Na ir viskas, pats pasiūlė, aš ir sutikau kad taip nori, o tas tavo žodis : Apgaudinėdamas, tai matau kad tik jis čia išlindo,

Nu tu tai debilas ... Krč... Mandravoj vaikelis kietas jo puslapį dankius atsiuntė noroda į šaukykla tas staigiai trina bijo

-- 22 Bal 2012, 11:50 --

Atblokavo mane

[11] ツ -PAWNED- Mantas*: Siūsk modą myžniau

[11] ツ -PAWNED- Mantas*: išimsiu stažą

[11] ♫♪˙·٠•●Dj- DjDa1v1x -Dj●•٠·˙♫♪: Nereikia jau seniai isijėmes

ir užblokavo mane:D

Šiaip man juokas suėmė kai paskaičiau "OWNED":D pokalbi su sancio. Apie atsišaudymą kalbos net negali būti:D Atsiminiau, kai nemokėjau scriptinti, buvau su kitu nick čia užsiregistravęs, paprašiau jo, kad pamokintu scriptinti tai pasiuntė ** ir dar asilu išvadino.

O dabar moki scriptint? idomiai kalbi...

Na tai jūsų protas pasitiket tokiais žmonėmis patis kalti.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Šiaip man juokas suėmė kai paskaičiau "OWNED":D pokalbi su sancio. Apie atsišaudymą kalbos net negali būti:D Atsiminiau, kai nemokėjau scriptinti, buvau su kitu nick čia užsiregistravęs, paprašiau jo, kad pamokintu scriptinti tai pasiuntė ** ir dar asilu išvadino.

O dabar moki scriptint? idomiai kalbi...

Na tai jūsų protas pasitiket tokiais žmonėmis patis kalti.

Na žinai.. Žmonės tikisi, kad padarys, nes dar nėra nusvilę. Tai bus pamoka, kad pirma darbas tada pinigai. Šeip tokius kaip jis, tai reiktų ant pirmos šakos pakart. Arba *Myliu SuperGames.lt* nuraut, sugalvot galima daug būtų.

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5160 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...