Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4781 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

[youtubecom]

[/youtubecom]

Pradėjau kaip atsirado paprastasis dnb, toks tripčiojimas kojomis, puikiai sekėsi..

Vėliau, visi tobulino judesius, megino naujus, darė tutorialus. Sedėjau kažkokiam lenkų/rūskių websaite ir mokiaus.

[youtubecom]

[/youtubecom]

Atsibodo man tas dnb, prašokau vienerius metus, daug praktikos, daug mokėjau, mokiau draugus pagrindų.

Pradėjau hardjumpą, visai lengva pradžia, puikiai gaunas, nesunku, tikriausiai šiek tiek nuo dnb skillų likę.

O poto teliko video klipus žiūrėt, bei praktikuotis. Taikyt naujus judesius, daryt kombinacijas.

Gal dar padėjo truputį sporto, bėgimo.

[youtubecom]

[/youtubecom]

Mano favoritas iš kuriuo mokiaus judesius, jei nori galėčiau tau keletą jo tutorialų rast.

Beja šiuo metu nieko nebešoku, retkarčiais nueinu prie veidrodžio pasivaipyt. :D

Pamates šia tema, užsinorėjau šokti vėl HardStyle, JumpStyle, patirtis buvo ~6 mėnesiu, esam pasirode ten šiokiuose tokiuose renginiuose, ar šiaip mokykloje, bet buvau metėm, net nežinau kodėl, vienas iš draugu dar TRICKIN'a [ BackFlipai, Gaineriai, Corkai, FrontFlipai ir kitą] tuos irgi mokėjau, bet ne apie ta aina tema. Įdomu.. Buvo pasižėti ar ką nors dar sugebu :D pasirodo, neblogai sekasi, galvoju gryžti prie šokių HardStyle,JumpStyle ir filmuoti video, bet čia laikui bėgant.

O aš tai mokiausiau iš Youtube tutorial'u, pradžia, informacija viska sužinojome, daugiau patys ten po truputi derinom bet tie derinamieji judesiai užtruko gan daug laiko, tai pabandėm sumaišyti, HardStyle ir JumpStyle judesius, tiesiog aspsikumus, įšėjo.

Patarčiau ieškoti užsienietišku Tutorial'u, arba mokytis pagal Reksny.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Pamates šia tema, užsinorėjau šokti vėl HardStyle, JumpStyle, patirtis buvo ~6 mėnesiu, esam pasirode ten šiokiuose tokiuose renginiuose, ar šiaip mokykloje, bet buvau metėm, net nežinau kodėl, vienas iš draugu dar TRICKIN'a [ BackFlipai, Gaineriai, Corkai, FrontFlipai ir kitą] tuos irgi mokėjau, bet ne apie ta aina tema. Įdomu.. Buvo pasižėti ar ką nors dar sugebu :D pasirodo, neblogai sekasi, galvoju gryžti prie šokių HardStyle,JumpStyle ir filmuoti video, bet čia laikui bėgant.

O aš tai mokiausiau iš Youtube tutorial'u, pradžia, informacija viska sužinojome, daugiau patys ten po truputi derinom bet tie derinamieji judesiai užtruko gan daug laiko, tai pabandėm sumaišyti, HardStyle ir JumpStyle judesius, tiesiog aspsikumus, įšėjo.

Reksnio beviltiškas style.

O dėl užsienietiškų sutinku.

WooW ! :liux:

Cia pasirodo yra sokujusiu. Tai gerai :)

As tai pradejau nuo paprasto "jumpstyle", poto Solo jump it.t..

Maniau kad "harjump" man per sunku, bet, ir ji sokt pasiseke. :lol:

3 - 4 menesius tik soku, ir kaska sugebu.

P.S. Tik dabar pirma karta paziurejau DnB soki, iki to laiko tingejau ziuret kas per sokis. :mucha:

Ikelk video kaip šoki.

Reksnio beviltiškas style.

O dėl užsienietiškų sutinku.

Taip, reksnio stylius nieko gero, bet atrodo neblogai, pagal ji kąžin ar kas mokynasi, mano toks stylius Slow, slow, fast, tai maišiau kažkada, galvoju ką veikti dabar, gal pradėti vėl po šiek tiek strakalioti :D

1.2.3....
Soon... New. Unique.

WooW ! :liux:

Cia pasirodo yra sokujusiu. Tai gerai :)

As tai pradejau nuo paprasto "jumpstyle", poto Solo jump it.t..

Maniau kad "harjump" man per sunku, bet, ir ji sokt pasiseke. :lol:

3 - 4 menesius tik soku, ir kaska sugebu.

P.S. Tik dabar pirma karta paziurejau DnB soki, iki to laiko tingejau ziuret kas per sokis. :mucha:

Ikelk video kaip šoki.

Nedariau video dar, padarysiu ikelsiu ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4781 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...